'Bahar'da Şok Ayrılık! | Show TV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
81,694
Puanı
1,060
1729866477411.png

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar'da şok ayrılık!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy, Ecem Özkaya ve Hatice Aslan'ın paylaştığı yapıma, başhekim Süreyya karakteri ile dahil olan Büşra Pekin veda ediyor. Pekin'in ayrılma sebebinin hikayesinin istendiği gibi işlenememesi olduğu konuşuluyor.

"Bahar" yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Sözcü

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Rengin Çar kaynana var şimdi dünürler geldi gerek yoktu bence
Büşra geldiyse ki geldi. Kötü veya içten fesatlıklı bir kaynana rolüne girmeye gerek yoktu bence. Zira Bahar heryerden (kaynana olmadanda) darbe yiyordu zaten. Bana kalırsa kaynanaya gerek yoktu.

• Beğendim
Reactions: cookies
Hiç sevilmemişti karakteri zaten. Yapımcı doğru karar vermiş. :D Yoksa çok düşerdi reytingi yine bir süre sonra.

Süreyya karakteri o kadar gereksiz ve saçmaydı ki..

Evren onu kırmadan kibar bir şekilde Bahar'a aşık olduğunu söyledi. Buna rağmen Süreyya Evren'e platonik aşık modunda Bahar'ı hastaneden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı. Bahar'a kötü davrandı. Timur'la işbirliği yaparak Bahar'la Timur'un barışmasını ve Evren'in ona kalmasını istedi. Bahar arada olmasaydı Evren'in onunla sevgili olacağına inanması komediydi.

Genç yaşında Profesör Doktor olmasını geçtim, Başhekim olması başlı başına tuhaftı.. Ve başhekimin hiç işi gücü yokmuş gibi sadece Evren ve Bahar'la uğraşması aşırı saçmaydı. Hem etik değil hem de mantığa aykırı.

Sosyal medyada Süreyya karakterine gelen aşırı tepkiden dolayı böyle bir karar aldıklarıni düşünüyorum.

Dizi için çok yerinde bir hamle oldu.

Evren'e aşık kadın olayını geçen sezon Yasemin Allen'la yapmışlardı ama tutmamıştı buna rağmen aynı şeyin üstüne gidip diretmek saçma oldu. Büşra Pekin'e de komedi yeteneklerinden istifade edilebilecek bir karakter yazmak varken tek boyutlu, erkek delisi, varoş bir tiplemeyle yazık ettiler. En baştan kötü tasarlanmış role oturamadığı için hem boş yere dünyanın lincini yedi hem de afişine bile eklendiği diziden 6 bölümde gitmek zorunda kaldı. Süreyya'nın tasarımı en baştan doğru yapılsaydı izlemesi keyifli olabilirdi ve Nihal Yalçın da Seren'in annesi yerine onu oynasa daha mantıklı olabilirdi. Kısacası üst üste yapılan yanlış hamleler yüzünden kabak kendi başına patladı geçmiş olsun.