Bahar - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bahar.jpg

Show TV'nin MF Yapım imzalı yeni dizisi 'Bahar' için geri sayım başladı.

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un, senaristliğini Ayça Üzüm'ün üstlendiği; Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolünü paylaştığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Bahar, yakında Show TV'de!

Komedi-dram karışımı işleri çok seviyorum bu dizi de hoş bir intiba bıraktı umarım iyi çıkar. Salı günü olursa çok rahat tutup 1. bile olabileceğini düşünüyorum hatta. :Z
------

Diziden ilk kareler:
GEi0QKmW4AAt6Fk

GEix7ePWUAAUmYu

GEix7eRWkAAbX7H

GEi0Qo2WkAAcuYB

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
günü önemli olacak. şu an kara dizisinin final haberi ile pazartesi-salı-perşembe boş olacak. pazara koyulmaz. söyle bakınca salıya konulsa olur. arasın dizisini pazartesiye konulur.

• Beğendim
Umarim Sali günü olur. Pazartesi Deha için en ideal gün. Kanal yeni projeler alacakmi bilmiyorum ama persembe'ye agir bir dram iyi giderdi. Pazar'da komedi iyi olurdu.

• Beğendim
Ne Gemiler Yaktım kadar bile süremeyecek bir dizi, Hatice Aslan'ın üst üste tutmayan dizilerde rol almasına anlam veremiyorum. Olan yine onunla Demirhan Demircioğlu'na olacak. :(

2. fragman da çok iyi duruyor. Demet Evgar sadece 1 dakikada karakterine aşık etti. :bhr: Salı günündeki boşluğu ve MF Yapım'ın uyarlama konusundaki başarısını düşünürsek iyi reytingler alacağına inanıyorum.

Salı'm boş, Perşembe de durum değişiyor ama güzel bir hikaye anlatırsa Perşembe dâhi olsa izlerim. İki fragman da güzel görünüyor.

Fragman güzel duruyor. Demet Evgar yine şahane bir iş çıkaracaktır. Mevcut 2 dizimle yolları ayırmak üzereyim. O yüzden şans vermeyi düşünüyorum.