'Bahar', 'Şahane Hayatım' ve 'Kirli Sepeti' Yeni Ülkelere Satıldı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,578
Reaksiyon puanı
64,374
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Madd_12069.png


Ay Yapım ve Med-MF Yapım imzalı yapımları bünyesinde bulunduran Madd Entertainment 3 dizisi için yeni satış anlaşmalarını duyurdu.

İlk sezonuyla reyting rekortmeni olan, şimdi de salı günlerinin zirvesinde yer almayı sürdüren Show TV dizisi 'Bahar' (Blooming Lady) daha önce satıldığı İspanya, MENA, Kazakistan, Makedonya, Romanya ve Sırbistan'ın ardından Arjantin, Şili, Panama, ABD, Porto Riko, Bulgaristan, Yunanistan, İsrail, Karadağ, Rusya, Özbekistan ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda alıcı buldu.

Geçen sezon NOW'da ekrana gelen ve 30. bölümüyle final yapan 'Şahane Hayatım' (My Wonderful Life) daha önce satıldığı İspanya, MENA, Macaristan ve Makedonya'ya Arjantin, Şili, Panama, Peru, ABD, Porto Riko, Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan, İsrail, Kazakistan, Litvanya, Karadağ, Rusya, Özbekistan ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nu ekledi.

2. sezonuyla NOW'da izleyiciyle buluşan ve gelecek hafta son kez ekrana gelmeye hazırlanan 'Kirli Sepeti' (Dirty Laundry) ise İspanya, MENA, Kazakistan ve Romanya'nın ardından şimdi de Arjantin, Şili, Panama, Peru, Arnavutluk, İsrail, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'na satış gerçekleştirdi.

Kaynak: Madd Entertainment
 
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
İsrail bizim dizilere hasta :A
------


Benim anlamadığım yabani nasıl devam ediyor ? maaliyeti hiç mi yok bu dizinin ?
İyi satışı vardı geçen sezon. Hâlâ onun ekmeğini yiyor olabilir. Ama bitmemesi artık mucizelere bağlı. Kanal en son bu tarz dizi savunmasını Sen Çal Kapımı için yapmıştı.
 
  • Beğendim
Reactions: cookies