Neferet Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 13 Ocak 2008 Mesajlar 6,243 Reaksiyon puanı 18 Puanı 260 Konum --- 17 Ekim 2009 #1 edvırt gibi manitaya boynuz takan kıza söylenebilecek en hafif söz xD la la ne demek onu ben de anlamadım.bahçelerde vırt vırt koca kafalı edvırt'tan çok daha iyi bi alternatif.
edvırt gibi manitaya boynuz takan kıza söylenebilecek en hafif söz xD la la ne demek onu ben de anlamadım.bahçelerde vırt vırt koca kafalı edvırt'tan çok daha iyi bi alternatif.
* BΣЯΚ Favori Üye Katılım 19 Temmuz 2009 Mesajlar 431 Reaksiyon puanı 1 Puanı 138 Konum Windows 18 Ekim 2009 #2 KoЯn' Alıntı: bahçelerde vırt vırt koca kafalı edvırt'tan çok daha iyi bi alternatif. Genişletmek için tıkla ... Ben bu lafı biliyordum. Ama buda iyi olmuş. Bravo doğan
KoЯn' Alıntı: bahçelerde vırt vırt koca kafalı edvırt'tan çok daha iyi bi alternatif. Genişletmek için tıkla ... Ben bu lafı biliyordum. Ama buda iyi olmuş. Bravo doğan
Neferet Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 13 Ocak 2008 Mesajlar 6,243 Reaksiyon puanı 18 Puanı 260 Konum --- 18 Ekim 2009 #3 yani illa bu romandan birilerine bi faça atılması şartsa o kişi Bella'dır.