Bade İşcil: Fakir Kadın Rollerine Tipim Müsait Değil!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle seyirci karşısına çıkan Bade İşçil, oynadığı roller hakkında, "Hep durumu iyi zengin kızı oynuyorum ama fakire tipim müsait olmuyor herhalde" dedi.

Televizyon dizisi sonlanan İşcil'e genelde Nebahat Çehre gibi zengin kadın rollerinde oynadığı ve fakir bir kadın rolünü de canladırmak isteyip istemediği soruldu.

"Aslında imaj yaparız olur” diyen 35 yaşındaki oyuncu, “Bunu yapımcılara sormak lazım. Ben bana gelenler içinde eleyip seçiyorum. Belki Trakya köylüsünü canlandırabilirim. Doğulu bir kadın olmaz benden galiba” diye konuştu.

Reactions: Dosi and Gizmen
Umarım yine utc deki gibi bir karskter ile gelir

Nebahat Çehre vol2

Bence de yakışmaz öyle tiplere, hayal edemedim bir an.

Seni de unutmadık Şebnem reyiz. Hatta Kuzey Güney'in Banu'su.
Kız haklı bu arada, gerçekten tipi böyle elit ve zengin bir tip. Başlığı görünce ego mu yapmış bu nasıl açıklama diye düşündüm ama açıklamanın detayını görünce öyle olmadığını anladım. Trakya köylüsü ve bu kadın.. Düşününce gerçekten ilginç olacaktır.

Reactions: Doğu
Haberdeki fotona bakarsak hiçbir rol bu tipine müsait değil. Naptın kendine.

Zaten biz de fakir kadın rolünde oynamasını istemiyoruz. Yine Pelin ayarında bir karakterle dönmeli.

Tam zengin rollerin kadını, Nebahat'le ana kız rolünde oynasalar tadından yenmez

Saçini kahve tonlarına boyarsan olur bacım
Avrupai görünücem diye sari sari dolaşirsan tabi olmaz
Sari uzun saç sana yakışmıyor hem
Bakımsız özensiz bi hali var gibi... Söylesen bunu yüzüne hemen doğallıga vurur

Doğuştan sarışın olan bir kadına kahve tonlarını boyatmak mı😳

Reactions: Forumdash