Bade İşçil Ekranlara Dönüyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
047024b5bc249195ee49e4f65ddfb854.jpg
Ezel ve Kuzey Güney dizilerindeki performansı ile dikkat çeken Bade İşçil Kuzey Güney bitmeden iş adamı Malkoç Süalp ile evlenmiş ve artık oyunculuk yapmayacağı konuşulmuştu bu haberleri yalanlayan güzel oyuncu 6 ay kadar ara verdiği ekranlara geri dönüyor.Bade İşçil'in ekranlara döneceği haberini ise Kuzey Güney dizisinde annesini canlandıran Hale Soygazi verdi.Usta oyuncu 'Yeni yılda Bade ile aynı dizide rol alacağız' dedi.Bade İşçil ve Hale Soygazi'nin hangi dizide yer alacağı henüz bilinmiyor

Bu kadını şöyle güzel seveceğim bir rolde izlesem güzel olur.:)

Umarım şu Kara Para Aşk'ı seçmez.:T:

Bade İşçil'i severim ama son imajı hiç mi hiç güzel olmamıştı. Yani saçı uzamış mıdır bilemiyorum ama o imajla ekrana gelecekse gelmesin daha iyi. :)

Umarım Kurt Seyit ve Shura olur :)
Show TV'de ekrana gelecekmiş bu dizi. O yüzden o ihtimal zayıf gibi görünüyor Furkan. :)

Birde Bade İşçil ve Kıvanç Tatlıtuğ'un araları bozulmuştu Kuzey Güney'den sonra. Tekrar aynı projede olmazlar gibi. :)

Bade İşçil'i severim ama son imajı hiç mi hiç güzel olmamıştı. Yani saçı uzamış mıdır bilemiyorum ama o imajla ekrana gelecekse gelmesin daha iyi. :)

Show TV'de ekrana gelecekmiş bu dizi. O yüzden o ihtimal zayıf gibi görünüyor Furkan. :)

Birde Bade İşçil ve Kıvanç Tatlıtuğ'un araları bozulmuştu Kuzey Güney'den sonra. Tekrar aynı projede olmazlar gibi. :)
show uma da ne güzel yakışır :Z

bade işcilin başka bi havasi var, bazen zayif kaliyor ama bazen dokturuyor(kuzeyguney de delirme sahnesi)
bence 3 ihtimal var:
1-kara para aşk - ay yapimdan dolayi ihtimali yuksek.
2-dyapimin yeni genclik dizisi. ihtimal yuzde 25
3-kurt seyd shura ki az ihtimal(kivançla kavgalilar). ihtimali yuzde1.

Nereden biliyorsun Esra

Kısa saçlarıyla çok güzel.Zaten bir kadına kısa saç yakışıyorsa o kadın güzeldir arkadaş. hastasıyım.

Cok sevindim ekranlara cok yakışıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi