"Backstrom" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400017336.jpg

Bu sezon pek çok iddialı yeni diziyi sunmaya hazırlanan Fox'ta yayınlanacak dizilerden biri de "Backstrom"

2015'te yayına girecek "Backstrom" isimli dizi, kanalın uzun soluklu polisiyesi Bones'un yaratıcısından çıkma bir iş.

Başrolünde "The Office" dizisiyle üç kez Emmy ödülü için aday gösterilen Rainn Wilson'ın yer aldığı dizi içinde komedi ögeleri de bulunduran bir polisiye dizi.

İşte Fox'un diziyle ilgili olarak yayınladığı ilk resmi fragman:

Bu dizinin fragmanı hiç fena gözükmüyor. Başroldeki karakter çok eğlenceli bir tip gibi. :)
fragman çok hoş

sarışının attığı tokat anca komedilerde olur o ne düşüştür :)
sahneler genelde yağmurlu havalardamı çekilmiş dizinin yarısında şemsiye var :)
ilk sahnedeki elinde şemsiye olan orta yaşlı bayanı başka bir diziden hatırlıyorum sanki çıkaramadım ?

İMDB'de 12 kişi tarafından 8.4 puana layık görülmüş :X Ama şunu söylim @destere @OzaN :X

Dicem lafı yarıda kesmişim:F:F Şimdi fark ettim:F
1 kişi daha oy vermiş 8.5 olmuş. :D Oylamayı kapaması lazım IMDb'nin. Dizi daha başlamadı. :D

fragman çok hoş

sarışının attığı tokat anca komedilerde olur o ne düşüştür :)
sahneler genelde yağmurlu havalardamı çekilmiş dizinin yarısında şemsiye var :)
ilk sahnedeki elinde şemsiye olan orta yaşlı bayanı başka bir diziden hatırlıyorum sanki çıkaramadım ?
Adam dengesiz yakalanmış, kadın da sağlam vurmuş. :D

Bana tanıdık gelmedi. :)

Muhtemelen birbirinin devamı gibidir yağmurlu sahneler. :)

kız güzel çakmış :X ilk bölümüne bunun da bakılır :F
aynen kız güzel çakmış bende o sahneden dolayı izlemeyi düşünüyorum :)

1 kişi daha oy vermiş 8.5 olmuş. :D Oylamayı kapaması lazım IMDb'nin. Dizi daha başlamadı. :D

Adam dengesiz yakalanmış, kadın da sağlam vurmuş. :D

Bana tanıdık gelmedi. :)

Muhtemelen birbirinin devamı gibidir yağmurlu sahneler. :)
dizi yarı komedi yarı polisiye sanırım vurma sahnesi korkunç bir film deki absürt sahnelere benziyor :)

aynen kız güzel çakmış bende o sahneden dolayı izlemeyi düşünüyorum :)

dizi yarı komedi yarı polisiye sanırım vurma sahnesi korkunç bir film deki absürt sahnelere benziyor :)
Polisiye yönü biraz daha fazla herhalde ama evet komedi yönü de yüksek gözüküyor. :) Başroldeki adam çok iyi oyuncuya benziyor, daha önce hiç izlemedim ama diziyi izlettirirse adamın oyunculuğu izlettirir bence. :)

Polisiye yönü biraz daha fazla herhalde ama evet komedi yönü de yüksek gözüküyor. :) Başroldeki adam çok iyi oyuncuya benziyor, daha önce hiç izlemedim ama diziyi izlettirirse adamın oyunculuğu izlettirir bence. :)
bence öyle değil işte :) adamın iyi oyunculuğunmu alkışlarım ama yanında izlenecek iyide bir bayan olmalı :)