'Babil'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Babil'in yayın tarihi belli oldu!

1576520989349-png.74021

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in üstlendiği; başrollerini Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Mesut Akusta gibi usta isimlerin paylaştığı yapım 17 Ocak'tan itibaren Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid ve Güldür Güldür Show'lu Cuma yarışına dahil olacak.

Babil ilk bölümüyle 17 Ocak Cuma 20.00'de Star TV'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Gizmen
Aynı fragmanları döndürüp duracaklarına bi tane daha yayınlasınlar artık. Bu fragman sıkıcı gelmeye başladi.

Yeni fragman da harika görünüyor. Dijital için çekilmiş olsa da TV'de de ilgi göreceğine inanıyorum. Cuma zaten AB için doğru düzgün hiçbir şey yok siler süpürür ortalığı. :Z
Aynı fragmanları döndürüp duracaklarına bi tane daha yayınlasınlar artık. Bu fragman sıkıcı gelmeye başladi.
Yenisi yayınlanmış ama ekleyen olmamış niyeyse. Ben hallettim. :)

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Yeni fragman da harika görünüyor. Dijital için çekilmiş olsa da TV'de de ilgi göreceğine inanıyorum. Cuma zaten AB için doğru düzgün hiçbir şey yok siler süpürür ortalığı. :Z

Yenisi yayınlanmış ama ekleyen olmamış niyeyse. Ben hallettim. :)
hmm süt sağdıracak :X güzel konu

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Baya iyi bir dizi olacak. Ben de izleyeceğim. ??????.

Dizi sayım yükselişe geçiyor yine Ay Yapım sayesinde.

Total'den pek emin değilim, ama AB ve 20+ABC1'de iyi iş yapacaktır diye umuyorum. Cuma günü yeni dizim belli oldu. :F

Tüm ekibin yolu açık olsun...

Beklenen gün, kadro müthiş, inşallah sağlam bir senaryodur. Başarılar...