Babil - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,750
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Star TV'nin sevilen dizisi ''Babil''in yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk tanıtımı izleyici ile buluştu.

'Babil' yeni sezonuyla Eylül'de Star TV'de!

https://twitter.com/x/status/1300353138021593093

Onur Saylak yakışmış ama Ozan Güven'in yerine alışmak zaman alacak. En iyisi Egemen tanınmamak için kazandığı parayla yüz nakli olmuş gibi düşünebiliriz.
Neyse umarım son bölümlerdeki senaryo düşüşünün toparlanacağı bir sezon olur bekliyoruz bakalım.

Reactions: 12.Adam
Fragman güzel olmuş.. Onur Saylak Yakışmış

Onur'un gelişi ile dizi düşecektir.
Kuzgun'a girdi, dizi bitti.
Bu da öyle olacak bence.
Yakışmış yakışmasına ama ben hala daha Egemen değil de yeni bir karakter ile gelmesini isterdim.
Tanıtım mükemmel. Sanırım bunu Tv'den izleyeceğim.
Cuma gününe Kimsesizler gelecek sanırım, onu izlersin.

Kuzgun'a girdi, dizi bitti.
Bu da öyle olacak bence.

Yakışmış yakışmasına ama ben hala daha Egemen değil de yeni bir karakter ile gelmesini isterdim.

Cuma gününe Kimsesizler gelecek sanırım, onu izlersin.
Cuma günü ne izleyecegimi şaşırdım. Babil var Kırmızı Oda var bir de sanırım Kimsesizler var. Bu sezon çok zor geçecek.

Cuma günü ne izleyecegimi şaşırdım. Babil var Kırmızı Oda var bir de sanırım Kimsesizler var. Bu sezon çok zor geçecek.
Kırmızı Oda'yı unuttum ben.
Cidden her gün 5 - 6 dizi yayınlanacak, bende her diziyi merak ediyorum. Ne yapacağım acaba.

Instagram'da Çukur fragmanı izlerken bir anda Babil'e döndü. Orada görmüş oldum

Fragmanı beğendim ama Ozan Güven öğrenebilseydi keşke Deniz'in, oğlu olduğunu. Onun tepkisini görmek isterdim.

Onur Saylak olabilecek en iyi tercih, inşallah kaderi Kuzgun gibi olmaz dizinin.

Yeni fragman:

Tanıtım mükemmel. Sanırım bunu Tv'den izleyeceğim.
Instagram'da Çukur fragmanı izlerken bir anda Babil'e döndü. Orada görmüş oldum
Fragmanı beğendim ama Ozan Güven öğrenebilseydi keşke Deniz'in, oğlu olduğunu. Onun tepkisini görmek isterdim.

Onur Saylak olabilecek en iyi tercih, inşallah kaderi Kuzgun gibi olmaz dizinin.

Fragman harika, dizinin ilk bölümünden sonraki en iyi bölümü geliyor diyebiliriz.
Bazı dizilerin normalde sezon finali olması gereken bölümlerini Eylül'de izleyeceğiz Korona saolsun.