Orası öyle ama Egemen çok önemli bir karakter.İyi seçim, ama Egemen olarak gelmemeliydi bence.
Orası öyle ama Egemen çok önemli bir karakter.İyi seçim, ama Egemen olarak gelmemeliydi bence.
Orası öyle ama Egemen çok önemli bir karakter.
Umarım.Umarım bu değişiklik izleyiciyi uzaklaştırmaz.Yoksa yeni yılı görmez.
Bu dizi bu sezon izlenmeyecekBirce için devam etsin bir 15 bölüm daha
Neyle dalga geçsen başına geliyor ve buna ben çok gülüyorum.Yine çeviriyorsun durumu da neyse.
O dizide değişenler yan roldü yani çok kolay şekilde çıkartılabilecek karakterler ama Babil'de Egemen'in tüm karakterlerle bağı var ve dizi de İrfan-Egemen ikilisinin saadet zinciri kurması üzerine. Oyuncu değişikliği durumunu sevmiyorum ama durumlar aynı değil yani istediğiniz kadar kandırın kendinizi.
Kendinde diyorsun işte Yasak Elma'da ki yan rol, Babil'de ki başrol, Yasak Elma'nın oyuncusunun iki kez değişimi Yasak Elma'ya koymaz ama Babil başrol oyuncusunun değişimi Babil'e koyar. Bu yüzden ne ekersen onu biçersin.O dizide değişenler yan roldü yani çok kolay şekilde çıkartılabilecek karakterler ama Babil'de Egemen'in tüm karakterlerle bağı var ve dizi de İrfan-Egemen ikilisinin saadet zinciri kurması üzerine. Oyuncu değişikliği durumunu sevmiyorum ama durumlar aynı değil yani istediğiniz kadar kandırın kendinizi.
Sen yenisin galiba. Neyse dönem dönem sizin tayfadan birileri gelir gelmez nefret kusup birkaç güne ortalardan kayboluyor o yüzden büyük konuşma derim.Kendinde diyorsun işte Yasak Elma'da ki yan rol, Babil'de ki başrol, Yasak Elma'nın oyuncusunun iki kez değişimi Yasak Elma'ya koymaz ama Babil başrol oyuncusunun değişimi Babil'e koyar. Bu yüzden ne ekersen onu biçersin.Yasak Elma'ya attığın çamurda kendin boğuldun.
Nefret kusan ben değilim sensin burada. Günlerdir okuyorum konularda mesajlarını, hep bir sataşma, laf atma. İzlemiyor veya sevmiyor olman çirkinleşmeni gerektirmez bir diziye yahut oyuncuya karşı.Sen yenisin galiba. Neyse dönem dönem sizin tayfadan birileri gelir gelmez nefret kusup birkaç güne ortalardan kayboluyor büyük konuşma derim.
Senelerdir burada olanlar benim tarzımın bu olduğunu ve onları yazarken büyük çoğunlukla şakasına bu kadar abarttığımı bilir o yüzden yeni üye olduğun için pek bir şey diyemiyorum. Bu diziye özel bir nefretim var o yüzden herkes alıştı belki sen de birkaç gün sonra gitmezsen alışırsın.Nefret kusan ben değilim sensin burada. Günlerdir okuyorum konularda mesajlarını, hep bir sataşma, laf atma. İzlemiyor veya sevmiyor olman çirkinleşmeni gerektirmez bir diziye yahut oyuncuya karşı.
Buradakiler seni kandırıyor bence, dışarıdan bakınca atıp tutukların hakkında gayet hırs ve kin barındırdığın, şaka yapmadığın çok net görülüyor. Dizinin başarısı nefret ettirdi sanırım gümbür gümbür ilerliyor çünkü yolunda.Senelerdir burada olanlar benim tarzımın bu olduğunu ve onları yazarken büyük çoğunlukla şakasına bu kadar abarttığımı bilir o yüzden yeni üye olduğun için pek bir şey diyemiyorum. Bu diziye özel bir nefretim var o yüzden herkes alıştı belki sen de birkaç gün sonra gitmezsen alışırsın.
Ay evet her salı reytingler çıkınca bu dizi nasıl çok izleniyor diye oturup ağlıyorum haklısın.Buradakiler seni kandırıyor bence, dışarıdan bakınca atıp tutukların hakkında gayet hırs ve kin barındırdığın, şaka yapmadığın çok net görülüyor. Dizinin başarısı nefret ettirdi sanırım gümbür gümbür ilerliyor çünkü yolunda.
Eray'dan Özgür'e füzeOf bu konuyu açacağından o kadar emindim ki.Buradaki durum oradakiyle aynı olmadığı için istediğini söyle ama Elma'nın amatörlüğü geçmeyecek.
Kendin diyorsun işte YE’de değişenler yan roldü, yani kimsenin umrunda dahi olmaz değişen isimler ama burada başrolü değiştirdiler ve elbet yansıyacak bu da.O dizide değişenler yan roldü yani çok kolay şekilde çıkartılabilecek karakterler ama Babil'de Egemen'in tüm karakterlerle bağı var ve dizi de İrfan-Egemen ikilisinin saadet zinciri kurması üzerine. Oyuncu değişikliği durumunu sevmiyorum ama durumlar aynı değil yani istediğiniz kadar kandırın kendinizi.
Sen füze görmemişsin.
Göster de gözlerimiz füze görsün anam.Sen füze görmemişsin.
Ben de diyorum ki mümkün olduğunca oyuncu değiştirilmemeli. Yani onlar yan rolse direkt karakteri atabilirler ama burada aynı durum geçerli olamıyor yoksa bu haber de beni memnun etmedi.Kendin diyorsun işte YE’de değişenler yan roldü, yani kimsenin umrunda dahi olmaz değişen isimler ama burada başrolü değiştirdiler ve elbet yansıyacak bu da.Üstte bir arkadaş çok güzel cevabını vermiş gerçi.
Beni mi ima ediyorsun?Kendin diyorsun işte YE’de değişenler yan roldü, yani kimsenin umrunda dahi olmaz değişen isimler ama burada başrolü değiştirdiler ve elbet yansıyacak bu da.Üstte bir arkadaş çok güzel cevabını vermiş gerçi.
E ağlamaya devam edeceksin o halde uzunca bir süre.Ay evet her salı reytingler çıkınca bu dizi nasıl çok izleniyor diye oturup ağlıyorum haklısın.Üç gün bakmayla fikir edinilmiyor dersine biraz daha çalışmanı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?