Baba'nın Tekrarları Ne Zaman Yayınlanacak? | Show TV

Carpe Diem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,779
Puanı
860

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Baba'nın tekrarları ne zaman yayınlanacak?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer ve Beril Pozam'ın paylaştığı dizinin tekrarlarının yayınlanacağı günler ve saatler belli oldu:

Salı: 22.15 - 00.30
Çarşamba: 00.30
Perşembe: 20.00 - 03.00
Cuma: 00.15
Cumartesi: 16.00
Pazar: 20.00

Baba, ilk bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Maşallah konu çok geç açılmış biraz daha geç açılsaymış. :F Ayrıca koskoca Haluk Bilginer ASIL başrolken başa onun onda biri kadar tecrübesi anca olan Tolga Sarıtaş'ın yazılması saçmalığına hiç girmiyorum ama neyse. :A

Bu dizinin Oğlum'dan hemen sonra başlaması onun açısından biraz dezavantajlı oldu ama ikisine de gereken önem verilecektir diye düşünüyorum zaten kanalın çoğu kuşağı boş.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Gizmen
Arda'nın Mutfağı gibi basit bi konuyu bile kaptırmamak için hemen gecenin bi vakti 10 küsür dakika sonra açan birisinin bunları demesi şaşırtmadı :A :F

Arda'nın Mutfağı gibi basit bi konuyu bile kaptırmamak için hemen gecenin bi vakti 10 küsür dakika sonra açan birisinin bunları demesi şaşırtmadı :A :F
Konu basit ama belli ki seni kudurtmaya yetmiş. :F Gördüğüm haberi zaman fark etmeden tabii ki açarım sizin gibi etkileşim delisi olmadığım için. Yani hafta sonu açmayayım az hit alır, günler öncesinden açayım da kimse kapamasın gibi saçma sapan kaygılarım olmadığı için sana tuhaf kaçıyor olabilir. :A Hatta bu tarz şeyleri o kadar takmıyorum ki son zamanlarda denk geldiğim çoğu haberi bilerek açmıyorum yani bu halim en sönük halim. O yüzden yallah elemini başka kapıya kus. :kiki:

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Konu basit ama seni kudurtmaya yetmiş. :F Gördüğüm konuyu zaman fark etmeden tabii ki açarım hani sizin aksinize etkileşim delisi olmadığım için. Yani hafta sonu açmayayım az hit alır, günler öncesinden açayım da kimse kapamasın gibi saçma sapan kaygılarım olmadığı için sana tuhaf kaçıyor tabii anlıyorum. :A Hatta bu tarz konu, hit olaylarını o kadar takmıyorum ki son zamanlarda denk geldiğim çoğu haberi açmıyorum yani bu halim en sönük halim. O yüzden yallah elemini başka kapıya kus. :kiki:
Bu tekrar konusu da seni kudurtmaya yetmiş belli ki:F.Hiç öyle hit kasmak gibi bi niyetim olmadı bugün açmak istemeseydim pazartesi de açardım kötü düşüncelerini kendine sakla. Sen de git dizine kötü yorum yapanlara cevap ver:F:F

Bu tekrar konusu da seni kudurtmaya yetmiş belli ki:F.Hiç öyle hit kasmak gibi bi niyetim olmadı bugün açmak istemeseydim pazartesi de açardım kötü düşüncelerini kendine sakla. Sen de git dizine kötü yorum yapanlara cevap ver:F:F
Her hareketimi bu kadar ilgiyle takip etmen çok güzel tatlım ama gizli gizli takip edenlere manyak derler haberin olsun. :F

Söyleyecek laf bulamayınca hep aynı cevaplar gelmeye başladı dağarcığın o kadarına yetiyorsa demek. :F Neyse seni daha fazla zorlamayayım zaten yeterince muhattap olup ciddiye alıyormuş gibi yaptım. :A
Senin gibi birisine yeter de artar bile dediklerim :F. Keşke ciddiye almayı hakkıyla yapabilsen böyle duvara konuşuyorum gibi hissediyorum :F