Babam ve Oğlum 26 Kasım 2012 Pazartesi Akşamı 19.00'da Kanal 7'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,645
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Baş rollerinde Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra, Tuba Büyüküstün gibi isimleri bulunduğu, Çağan Irmak imzalı 2005 yapımı Babam ve Oğlum 26 Kasım'da Kanal 7'de ekranlara geliyor.

Babam ve Oğlum 26 Kasım 2012 Pazartesi akşamı 19.00'da Kanal 7'de!

babam-ve-oglum.jpg

Türk sinemasının en iyi filmlerinden biridir hatta bence en iyisi.

Kanal 7 birçok filmi alarak atak yaptı ama hiçbiri izlenmiyor fazla. Kemal Sunal filmlerini yayınlamaya devam etsinler bence. Bu filmler diğer kanallara kalsın. :D

yok daha neler admin ne en iyisi daha iyileri var

Babam ve Oğlum Bu Akşam TV'de

Kanal 7'de saat 18.45'de arkadaşlar, reklamını gördüm. Harika bir filmdir elbet izlemek isteyen olur haberiniz olsun :)

süper bir filmdir

daha önce 3 kez izledim ..

kanal7 de olması ve o saatte mehmet ali birandan haber izleyeceğimden 4. kez izleyemeyeceğim filmi maalesef

ama kanal 7 dizilerde olmasada filmlerde kaliteyi yakalamış tebrik etmek lazım..

süper bir filmdir

kanal7 de olması ve o saatte mehmet ali birandan haber izleyeceğimden 4. kez izleyemeyeceğim filmi maalesef

ama kanal 7 dizilerde olmasada filmlerde kaliteyi yakalamış tebrik etmek lazım..

ince bir reklam yapmıssın süper bir filmdir ama büyük risk var :) BÜYÜK RİSK

süper bir filmdir

Recep İvedik yayınladılar, düşün artık. :D