Babam Sınıfta Kaldı "Yeniden" Yeni Saatinde!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,772
Puanı
1,060
Son haftalarda sürekli yayın saatiyle ilgili problem yaşayan Babam Sınıfta Kaldı tekrar saat değiştirdi!

Dizinin 22.30 gibi bir saatte başlamasıyla izleyicilerden şikayet alan kanal dizinin saatini öne çekti!

60 dakikalık Babam Sınıfta Kaldı bundan böyle 21.15 - 22.45 arası ekrana gelecek.

Düşüş yaşar yazın sezon finali yapıp öbür yaz başlamalıydı.

Ocak ayı gibi biter dizi bence. Yazın çok iyi bir alternatifti dizi ama yeni sezonda hiç şansı yoktu dizinin ki zaten senaryoda bir yerden sonra bozdu...

Bu tip dizilerin sezona kalmasını istiyorsa Gani Müjde yazın değil sezon içerisinde başlatmalı. :)

Ocak ayı gibi biter dizi bence. Yazın çok iyi bir alternatifti dizi ama yeni sezonda hiç şansı yoktu dizinin ki zaten senaryoda bir yerden sonra bozdu...

Bu tip dizilerin sezona kalmasını istiyorsa Gani Müjde yazın değil sezon içerisinde başlatmalı. :)
Sen bu diziyi izliyo musun?

Ama ikisde reyting kaybedecek.Bari Babam Sınıfta kalsın önceye alınsaydı.:(
Sbsv geç başladığında dahada düşer. Erken başlaması daha iyi hem rakiplerinin çoğu özette olacak. Boşlukta kapar reytingleri.

Aslında ben demiştim yazın. Süresi kısalıp BSK Pazar 19.30, UEK tek bölüm 21.30 olsun demiştim. :T

Aynen bazı bölümleri sıkıcı oluyor ama süresinin kısalması diziyi bambaşka boyuta soktu. Daha çok güldürüyor şimdi. 15.bölümü tavsiye ederim mesela. 😉
Bu aralar televizyonda hiçbir dizi ve programa bakamıyorum, kendi takip ettiklerimi bile. Zor yani biraz...

Babam Sınıfta Kalsın? Babam Sınıfta Klasın? Bunlar nedir? :F
Babasının sınıfta kalmasını çok istiyor herhalde. @sokak sanati :F