''Babamın Günahları'' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

''Babamın Günahları'' Final Yapıyor!

4229e65a-8614-4e01-b141-f9187b7ea24b.jpg

Star TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi ''Babamın Günahları'' ekranlara veda ediyor!

Yapımcılığını ANS'nin üstlendiği, Abdullah Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı, kadrosunda Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Müjde Uzman ve Mehrnoush Esmaeilpour'un yer aldığı dizi 4. bölümüyle final kararı aldı.

''Babamın Günahları'' final bölümüyle Çarşamba 20.00'de Star TV'de!

Babasının günahları o kadar büyükmüş ki, televizyon dünyası kaldıramadı. Şimdi de yayından kalkıyor. :)

Gerçekten ben başka bi iş bekliyodum ilk bölümden sonra tamamen başka bi iş olduğunu anladım tamamiyle hayal kırıklığı

Star'ımın toleransını bu kadar kötüye kullanırlarsa böyle olur yoksa o da meraklı değildir kaldırmaya. Yine en doğru kararı vermiş yani. :Z

1.26 küsür reytinge düşünce normaldir. 5'te final yapılsaydı keşke..

Bu dizi ne ara başladı ne ara bitiyor anlamadım bile :A

Babasının günahları o kadar büyükmüş ki, televizyon dünyası kaldıramadı. Şimdi de yayından kalkıyor. :)
Acaba bunu espri olarak düşündükleri için mi olmamış atmışlar yoksa diziyi sevdikleri için mi :A

İşte espri olarak düşünmedikleri için beğenmemişler. Taşıyabilirsin. :A
Ama şimdi iki çeşit espri vardır iyi ve kötü diye benim tarzım kötü espri yapmak benim esprilerime kötü diye espri değil denirse hoşuma gitmez kötü espri de bir espridir :A birazdan taşırım sayfaya ve biraz daha hareketlenmiş olur :A

Çok ama çok yazık oldu, kaç ay reklam yaptılar. O kadar iyi bir ekip olmuşlardı, izlemeyi düşünüyordum bende. Bir gereği kalmadı anlaşılan. :(

Geçmiş olsun, üzüldüm doğrusu...

Ama şimdi iki çeşit espri vardır iyi ve kötü diye benim tarzım kötü espri yapmak benim esprilerime kötü diye espri değil denirse hoşuma gitmez kötü espri de bir espridir :A birazdan taşırım sayfaya ve biraz daha hareketlenmiş olur :A
Yorumundan bir şey anlamadım ama senin espirilere gülüyorum. Yukardakinede güldürü attım :A

Yorumundan bir şey anlamadım ama senin espirilere gülüyorum. Yukardakinede güldürü attım :A
Yani bir şeyin esprisi olması için komik olmasına gerek yok kötü esprilerde espridir demeye çalıştım kısaca :A ben bu konuda espri yapmadım ki neye güldürdün attın :A

Yani bir şeyin esprisi olması için komik olmasına gerek yok kötü esprilerde espridir demeye çalıştım kısaca :A ben bu konuda espri yapmadım ki neye güldürdün attın :A
Sana değil Arslan Bey için söyledinya bize. Bende baktım güldüm. Hoşuma gitti espirisi yani.
Sende beni hep yanlış anlıyon be :T: