"Babalar ve Evlatlar" Yeni Gününde Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
"Babalar ve Evlatlar" Yeni Gününde Star'da!

"Babalar ve Evlatlar"ın Yayın Tarihi Değişti!
Boyut Film'in yapımcılığını üstlendiği "Babalar ve Evlatlar", 18 Eylül Salı günü Star Tv'de yayınlanacak.

Babalar ve Evlatlar - Star TV

Son düzenleme:
Merhaba Hayatı takip ediyor buda... Önce perşembe günü Merhaba Hayat vardı Babalar Ve Evlatlar da perşembeydi şimdi Merhaba Hayat salıya alındı buda salı.

Tanıtımlarında hala eylülde yazıyor.

Salı günü ortalık karıştı.

Neden gününü degistirdiler acaba ?

Arkadaşlar birşey farkettim sabah startv.com'da Evlerden Biri perşembe 22:30 yazıyordu ama şimdi hiç birşey yazmıyor bence kanal Evlerden Biri'ne güveniyor perşembe 20:00'da yayınlayabilir.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi kaptırmaz ama Ustura Kemal ile totalde kapışırlar gibi geliyor.Ab grubunda zirve yarışından uzakta olacağını düşünüyorum.Ama ilk 10 da kendine yer bulabilir.

Sali günü çok iddalı oldu , bence en kapışmalı gün Salı günü olabilir , perşembe Kurtlar Vadisi Pusu ve Veda dışında güçlü rakip kalmadı , ama Salı en zorlu gün Öyle Bir Geçer Zaman Kiye bu sezon rakiple çoğalıyo Ustura Kemal , Babalar Ve Evlatlar , Son Yaz , Merhaba Hayat , ama yinede ben ÖBGZKnin reytinglerı nekadar düşsede zirveyi bırakacağını düşünmüyorum ama Son Yaz geldiğinde zirveden inebilir.

öyle bir geçer zamanki çöküse geçip ilk 5 dısında kalıcak gibi gözüküyor birinci mahsum olur babalar ve evlatlar ustura kemal ikinci olucak gibi gözüküyor

öbgz-seksenler-babalar ve evlatlar-son yaz abde hepsi birbirine yakın alacaktır
ama totalde bve daha şanslı

Babalar ve Evlatlrına bu kadar güvenselerdi günü değişmezdi. Ancak 3cü olabilir. Son yaz 2ci olur bence. Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi bırakmaz

Bu arada kreys senin hesabınla Star Tv 7 gün birinci olacak ama bu mümkün değil. Unut bu işi. Televizyon sektöründe 7 günü birincilikle bitiren tek kanal Kanal D olmuştur bugüne kadar. 365 günün 308ni zaferle bitirmişti. Bu rekoru kimse geçemez bence şu an

çok beklersin neyi hergün muhtesem yeteneksizsiniz varken hafta içi hergün nasi zirvede olcak hayal kurmaya devam et

çok beklersin neyi hergün muhtesem yeteneksizsiniz varken hafta içi hergün nasi zirvede olcak hayal kurmaya devam et
Ben hergün zirvede olacak demiyorum ama sen Star için bunu iddia ediyorsun. Dizilere fazla güvenme. Başlasın sonra emin emin konuşup güvenirsin. İsimler pek bir yardım etmiyor senaryo çöp olunca. Örnek: Koyu Kırmızı

UEFA maçları gelince Salı ve Perşembe günleri eşitlendi ve ikisi arasından Salı'yı geçtiler. Bence hatalı karar şu an Perşembe zayıfladı ama Salı günü çok çok zorlu bir gün haline geldi. Neredeyse tüm kanalların en iddialı dizileri Salı gününde. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Seksenler, Son Yaz, Merhaba Hayat, Babalar ve Evlatlar, Ustura Kemal...

İçlerinde en zayıf halka her ne kadar iyi başlasada Ustura Kemal. Ustura Kemal'in bu diziler arasında bir şansı yok bence. Son Yaz'ın resmi başlangıç tarihi açıklanmadı sanırım. Belki bir gün değişikliği düşünebilirler.

Babalar ve Evlatlar kötü gitmez ama zirve yarışında olacağını da pek sanmıyorum.

Perşembe günü Veda ve Vadi'ye kaldı gibi tamamen.