"Babalar ve Evlatlar" için Yeni Gün Yeni Saat!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
"Babalar ve Evlatlar" için Yeni Gün Yeni Saat!

Star Tv, "Babalar ve Evlatlar"ın yayın günü ve saatini değiştirdi.
Reytinglerde bekleneni veremeyen dizi, yeni bölümüyle Pazartesi 22.45'te O Ses TÜRKİYE'den hemen sonra yayınlanacak.

1348653039_babalar-ve-evlatlar.jpg

Son düzenleme:
Hayatımın Rolünün Salıya alınacağı kesinleşti. Star daha sezon başından dizilerin kaderiyle oynamaya başladı bile. Madem dizide bi iş yok neden Salıya koyarsın

Kreys "Mahsum" ağasına çok güveniyordu :d

o saatte izleneceğini sanmıyorum

- - - Ekleme - - -

Hayatımın Rolünün Salıya alınacağı kesinleşti. Star daha sezon başından dizilerin kaderiyle oynamaya başladı bile. Madem dizide bi iş yok neden Salıya koyarsın

Kreys "Mahsum" ağasına çok güveniyordu :d
kışkırtma insanları bak sen veda ezecek veda şöyle yapacak diyosun vadi 50 parçaya ayırdı ben dalga geçiyomuyum :d

- - - Ekleme - - -

kışkırtma insanları bak sen veda ezecek veda şöyle yapacak diyosun vadi 50 parçaya ayırdı ben dalga geçiyomuyum :d

Daha ilk haftasından kaç almaını bekliyordumuz Vedanın? ÖBGZK bile 4 almıştı ilk bölümde.
Dediğim gibi, Fahriye bir Beren değil ki, Vadiye hendek atlattırsın, Fahriye bir Beren değil ki, Polatı İki seksen yere uzatsın :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bu arada gir yorumlarımı oku. Ben zaten Vadinin zirvede olacağını yazmıştım Vedanın değil. Bu yüzden dalga geçmeli bi şey yok ortada. Yoksa sen bu fırsatı kaçırmazsın. "Son Yaz zirvede olacak" diyen arkadaş

Böyle bir dizi PT-2'de umduğunu bulamaz, Murat Ünalmış çok yanlış bir seçim yaptı. :)

Dizi 13 bölümü bile tamamlamadan yayından kaldırılabilir...

Bence Ağır Romanı atsın Acunun arkasına.
Bu dizi perşembe iş görür.

darksaal ayrıca nerden bilebilirki dizinin tutmayacagını.
Ben olsam bende geçerdim bu diziye.Oyuncular çok iyi sonuçta.

Daha ilk haftasından kaç almaını bekliyordumuz Vedanın? ÖBGZK bile 4 almıştı ilk bölümde.
Dediğim gibi, Fahriye bir Beren değil ki, Vadiye hendek atlattırsın, Fahriye bir Beren değil ki, Polatı İki seksen yere uzatsın :d

- - - Ekleme - - -

Bu arada gir yorumlarımı oku. Ben zaten Vadinin zirvede olacağını yazmıştım Vedanın değil. Bu yüzden dalga geçmeli bi şey yok ortada. Yoksa sen bu fırsatı kaçırmazsın. "Son Yaz zirvede olacak" diyen arkadaş

beren olsa geçecek mi :d :d sbt de finali zor 10 aldı iyice dibe batıyodu vadi ezerdi anladılar bitirdiler :d ayrıca vadi az mı ezdi bereni :d

beren olsa geçecek mi :d :d sbt de finali zor 10 aldı iyice dibe batıyodu vadi ezerdi anladılar bitirdiler :d ayrıca vadi az mı ezdi bereni :d
Konusu daha ne kadar devam ederdi ki? 2 yıl devam ettirdiler Polatı iki seksen yere uzattı. Ne yani Polatı mı beklesinler? Polatta tık yok :d

Fatmagülün en büyük şansı Berendi. Vadi yalvarsın da Beren gelip oynasın. Vadi aniden 20ye fırlar. Ama Beren seçim konusunda çok titiz. Kaliteli dizilerde oynarım diyor başka da bir şey demiyor :d

- - - Ekleme - - -

Konusu daha ne kadar devam ederdi ki? 2 yıl devam ettirdiler Polatı iki seksen yere uzattı. Ne yani Polatı mı beklesinler? Polatta tık yok :d

Fatmagülün en büyük şansı Berendi. Vadi yalvarsın da Beren gelip oynasın. Vadi aniden 20ye fırlar. Ama Beren seçim konusunda çok titiz. Kaliteli dizilerde oynarım diyor başka da bir şey demiyor :d

Bence Ağır Romanı atsın Acunun arkasına.
Bu dizi perşembe iş görür.

darksaal ayrıca nerden bilebilirki dizinin tutmayacagını.
Ben olsam bende geçerdim bu diziye.Oyuncular çok iyi sonuçta.

Önceki işi iyi gidiyordu, iyi giden bir işten ayrılıp yeni bir projeye başlamak her zaman bir risktir...

Murat Ünalmış bu riski aldı ama kaybeden taraf oldu...

Oyuncular çok iyi dediğin, reytingi olan bir isim yoksa oyunculuğu ne kadar iyi olursa olsun diziye pek bir katkı sağlamaz. :)

Önceki işi iyi gidiyordu, iyi giden bir işten ayrılıp yeni bir projeye başlamak her zaman bir risktir...

Murat Ünalmış bu riski aldı ama kaybeden taraf oldu...

Oyuncular çok iyi dediğin, reytingi olan bir isim yoksa oyunculuğu ne kadar iyi olursa olsun diziye pek bir katkı sağlamaz. :)

Türkiyede zaten reytingi olan bir oyuncu ben şahsen görmüyorum.Belli olmuyor hiçbirşey.
Bakalım belki toparlayabilir dizi.Hiç sanmıyorum ama

Türkiyede zaten reytingi olan bir oyuncu ben şahsen görmüyorum.Belli olmuyor hiçbirşey.
Bakalım belki toparlayabilir dizi.Hiç sanmıyorum ama

Dizinin pek bir şansı görünmüyor dediğin gibi, ama Star yeni projelerini ekrana sürünceye kadar devam edecektir...

Atlılar veya 20 Dakika başladığında, bu diziye yer kalmaz zaten. :)

oyuncular süper dizide çok iyi.. yeni saatinide sevdim açıkçası karadayıdan sonra babalar ve evlatlara çeviririm muhteşem bir haber..

- - - Ekleme - - -

Dizinin pek bir şansı görünmüyor dediğin gibi, ama Star yeni projelerini ekrana sürünceye kadar devam edecektir...

Atlılar veya 20 Dakika başladığında, bu diziye yer kalmaz zaten. :)

atlıları bekliyorum ama babalar ve evlatlarıda izleyeceğim sonuna kadar :))

Atlılar ve 20 Dakika başlasım artık, merakla bekliyoruz.

Babalar ve Evlatlar konusundada yeni saati idare eder bence.

Pazartesi PT2 Sultan İzleniyor Yine Reyting Alamaz 8.Bölüm Final Açık Ve Net !

Bence Star Tv dizi yi gözden cikarmis cünkü saati cok gec

- - - Ekleme - - -

Bence Star Tv dizi yi gözden cikarmis cünkü saati cok gec

o ses fazla etkilemez acun show da olsa olumlu olurdu dizi için ama acun starda anca kendini kurtarabilir

Doğru seçim gibi gözüküyor ama bence yanlış seçim.

Yakında yayından kaldırılma ihtimali yüksek.