Babalar ve Evlatları İlk Resmi Fragmanı

Gulersen gul , biz olasilikli tahminlerin yapiyoruz , sizin gibi Vadi hem total'de , hem ab'de hafta birincisi gibi , 30 reyting alacagi gibi tahminler degil.

Gulersen gul , biz olasilikli tahminlerin yapiyoruz , sizin gibi Vadi hem total'de , hem ab'de hafta birincisi gibi , 30 reyting alacagi gibi tahminler degil.

benim vadi 30 reyting alacak yorumumu bul ne istiyosan yapacam bu sezonla ilgili bekliyorum sallamak yok kanıtla konuş

- - - Ekleme - - -

olasılıkla tahmin yapıyomuş ne olsalığı be vadi 10 yıldır hiçbir zaman 2 diziye birden geçilmemiştir olasılıkmış görende sancak matematik problemi çözüyo

Ben sen dedin demedim , ama KVP'cular diyo , sende yanlis hatirlamiyosam haftalikta birinci demistin , Muhtesemi ab'de bile gecer demistin , yani Vadi simdiye kadar 3.olmadiysa simdi olabilir , hem KVP'nin 3.olmasimi daha yuksek ihtimal , yoksa haftaliklarda her 2.gruptada birinci olmasi mi , peki sen kac demistin Vadi alir 20'yi gecer demistin yanlis hatirlamiyosam , Muhtesem 12 reytingten , 10'dan asagi dusecek , Vadi 9-10'dan 20'lere cikacak oyle mi , senin dediklerin mi benimkilerimi daha olasilikli.

Son düzenleme:
Hem takas senin tahminlerin cok mu dogru cikiyo yoksa , yanlis hatirlamiyosam KVP s.f'yle 15 reyting alir demistin , ama 8 aldi yani 2 kati fark var , simdi de 20 diyosan , 10 cikmasin , yanlis mi soyluyorum oyle demedin mi?

Bence sıralamaya böyle olacak.

Total:
Kurtlar Vadisi Pusu
Babalar ve Evlatlar
Veda

A/B
Veda
Babalar ve Evlatlar
Kurlar Vadisi Pusu