Baba'da Sürpriz Ayrılık! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
Baba-dizisine-yeni-gelen-begum.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Baba'da sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Taner Rumeli, Buse Meral ve Levent Ülgen'in paylaştığı yapımın kadrosuna sezon başında "Begüm" karakteriyle dahil olan Hazal Türesan, bu akşam yayınlanan 26. bölümde senaryo gereği öldürülerek diziye veda etti.

Baba, son 4 bölümüyle her Salı 20.00'de Show TV'de!

Finale kadar rol alır diye bekliyordum. Sürpriz oldu gerçekten.

İzlediğim kısımlara kadar döktürüyordu valla emeğine sağlık diyorum

Dizi bu kadını da harcadı. Beril Pozam hariç(o da diziye biraz soğuk kaldı gibi görünüyordu benim için) bütün iyi kadın oyuncuları barındırdı ama bunların hiçbirinden kötü karekter olarak yararlanamadı. Çok ilginç ve enteresan. Ne denir bilemedim..

Dizi bu kadını da harcadı. Beril Pozam hariç(o da diziye biraz soğuk kaldı gibi görünüyordu benim için) bütün iyi kadın oyuncuları barındırdı ama bunların hiçbirinden kötü karekter olarak yararlanamadı. Çok ilginç ve enteresan. Ne denir bilemedim..
Bunun rolü neydi? İzleyici ne yapmasını bekliyordu da senarist onu veremedi? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum

Ben bu oyuncunun kötü karakterlerdeki performansını çok beğeniyorum. OGM ile anlaşsa keşke.

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919