'Baba'da 3 Şok Ayrılık! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images.jpeg

Show TV'nin sevilen dizisi 'Baba'da 3 şok ayrılık!

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in paylaştığı diziye Oktay Çubuk (Kadircan), Zeynep Tuğçe Bayat (Şahika) ve Özge Özacar (Cansu) veda ediyor.

images (1).jpeg

Baba, sezon finali bölümüyle salı 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Oktayı ve Zeynep Tuğçeyide biliyorduk Özge özacarı bilmiyordum Kadircan gidince onun de hikayesi bitti Ahmet karakterinide çıkarsalar keşke ya

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Oktayı ve Zeynep Tuğçeyide biliyorduk Özge özacarı bilmiyordum Kadircan gidince onun de hikayesi bitti Ahmet karakterinide çıkarsalar keşke ya
Bu dizide, karakterllerin hikayeleri neden yavan bir şekilde bitiriliyor. Seyirci çıkıp çıkmadığını anlamıyor bile. Hadi Şahika açığa çıktığı için gidiyor kürşatta onla gitsin ama kadircan ne alaka ? Ayrıca Cansu bir sezon daha başka bir hikaye kurularak devam edebilirdi. Hikayesi çok cılız kaldı bu şekilde. Parlak bir kötü karakter yaratma imajını harcadılar bana göre. Şahikadan ise Cansu daha kötü bir karakter olabilirdi yazık olmuş.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu dizide, karakterllerin hikayeleri neden yavan bir şekilde bitiriliyor. Seyirci çıkıp çıkmadığını anlamıyor bile. Hadi Şahika açığa çıktığı için gidiyor kürşatta onla gitsin ama kadircan ne alaka ? Ayrıca Cansu bir sezon daha başka bir hikaye kurularak devam edebilirdi. Hikayesi çok cılız kaldı bu şekilde. Parlak bir kötü karakter yaratma imajını harcadılar bana göre. Şahikadan ise Cansu daha kötü bir karakter olabilirdi yazık olmuş.

Kadircanı oynayan oyuncu yaz dizisi ile anlaştı sanırım ondan ayrıldı Cansudan kötü biri olurdu ama onun hikayesi Kadircan üzerine oldu Kadircan çıkınca bitirdiler sanırım

• Beğendim
Reactions: ömer karataş