Baba Olmaktan Gurur Duyuyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Ünlü oyuncu Onur Saylak Harper's Bazaar dergisine konuştu.Yeni filmi Mavi Dalga'nın Altın Portakal Film Festivali'nde yarışacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Onur Saylak ikizleri Toprak ve Maya hakkında da konuştu.Çocuklardan sonra iş ikinci plana düşüyor.Hayatın anlamı,öncelikleriniz değişiyor.Baba olmaktan gurur duyuyorum dedi.Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Tuba Büyüküstün ile 2 yıldır evli olan Onur Saylak güzel kadın tanımını ise şöyle yaptı.'Bana iyi hissettiren,yüzünde bir anlam olan,hayata pozitif bakan ve kendine değer veren kendi değerini kendi biçen kadın benim için güzel kadındır' dedi

@Yakamoz-Asi @china_shangai @sokak sanati @xBUGRAx @çocuklarduymasın

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_d_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn1_378518_326533524037771_1723440118_n.jpg
    67.7 KB · Hit: 328
Ben çok yakıştırıyorum Tuba'ya Allah mutlu etsin bir ömür boyu.

Onur Saylak dünyanın en şanslı insanlarından biri. Tuba Büyüküstün gibi dünyalar güzeli bir eşi ve bir de çocukları. Bundan daha başka gurur var mı?

Tuba bu adama harcatıyor kendini gibi geliyor bana.

Ama aile babası havası var adamda.
Allah mutlu etsin.

allah mesut etsin yakışıyorlar

Başta hiç ısınamamıştım Tuba'ya yakıştıramamıştım Onur'u ama şimdi seviyorum Tuba&Onur çiftini ailesine çok düşkün birisi Onur

bnm de çocuğumun annesi tuba olsa ben de gurur duyarım

,
bu arada Harper's Bazaar kayynaklı konu açtın zaten @*Dream* mümkünse hepsini topla

Bu adamı ilk kez Gönülçelen dizisinde tanımıştım. Çok iyi bir karakteri vardı ama Tuba'yı Murat kapmıştı
😎 Orada da aşıktı ama o dizide Polat'ın kardeşi ile evlenmişti. Şu adam ne kadar şanslı yav keşke ben onun yerinde olsam diyesim geliyor
Dünyanın en güzel kadınlarından biri ile evli. Allah mutlu mesut etsin

maşallah panpa adamalrın dizideki adları ile konuşuyon
iyi ki safiye ile evlendi demedin