"Baba Nerdesin Kayboldum" Filminin Afişi ve Fragmanı

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,881
Puanı
1,060
baba-nerdesin-kayboldum-1533909302.jpg

Başrollerini Baran Akbulut, Yıldız Çağrı Atiksoy, Yiğit Kirazcı ve Bestemsu Özdemir'in paylaştığı, 'Baba Nerdesin Kayboldum' filmi 7 Eylülde sinemalarda vizyona girecek.

Filmin yönetmenliği Ahmet Karaman'a ait.

Filmin konusu:
Yıllardır sinema sektöründe çalışan ve hayallerine kavuşamayan Aşkın, babasının ölümüyle memleketine geri döner. Aşkın bir yandan babasının ölümünün acısını çekerken bir yandan da yıllar önce reddettiği hayatına geri dönmesinin yıkımını yaşar. Kendisine sürekli yeni bir yer arayan Aşkın; ailesi, yakın arkadaşı Ali ve onu değiştirmeyi kendisine görev edinmiş Oya arasında yeni bir hayat kurmaya çalışır. Aşkın, değiştirmek istediği bu dünyada düşlediği hayatı kurabilecek midir?

İşte fragman:

Bıyık bıraksa, Cahit Zarifoğlu olsa. Yanında da Zehra Hoca. İşte bu ikili yeniden buluştu. Bir tarafta Baran Akbulut, bir tarafta Yıldız Çağrı Atiksoy. Yedi Güzel Adam'daki çift yeniden yan yana.

Baran Akbulut, sakalları bırakınca çok farklı olmuş. Kafamda hep Cahit Zarifoğlu'nu canlandırışı olarak kalacak. Bu kez sakal dışında, bir de karakter olarak da çok farklı. Hatta Yıldız Çağrı Atiksoy ile Yedi Güzel Adam'da yakın bile durmamışken, burada cesur sahneleriyle ön plana çıkıyorlar.

Bıyık bıraksa, Cahit Zarifoğlu olsa. Yanında da Zehra Hoca. İşte bu ikili yeniden buluştu. Bir tarafta Baran Akbulut, bir tarafta Yıldız Çağrı Atiksoy. Yedi Güzel Adam'daki çift yeniden yan yana.

Baran Akbulut, sakalları bırakınca çok farklı olmuş. Kafamda hep Cahit Zarifoğlu'nu canlandırışı olarak kalacak. Bu kez sakal dışında, bir de karakter olarak da çok farklı. Hatta Yıldız Çağrı Atiksoy ile Yedi Güzel Adam'da yakın bile durmamışken, burada cesur sahneleriyle ön plana çıkıyorlar.
O tuhaf klipten sonra toparladım demi bu konularla? :A

O tuhaf klipten sonra toparladım demi bu konularla? :A
Sayılır. :D

Cahit Zarifoğlu ile Zehra Hoca karakterlerini canlandıran isimlerin sahnelerini görmesem iyiydi. Gidişat öyle sahnenin olacağını gösteriyordu ama keşke olmasaydı. Birbirini uzaktan seven insan tipi ile hatırlıyorum ikisini. :)