Baba Candır'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
TRT1'in yeni dizisi Baba Candır'ın yayın tarihi belli oldu.

Dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Melis Tüzüngüç, Özgün Karaman ve Settar Tanrıöğen bulunuyor.

Baba Candır 2 Ağustos Pazar akşamı 20:00'de TRT1'de başlıyor.

TRT1 son zamanlarda şaşırtabiliyor. Pazar ekranda pek birşey yok, belki boşluğu değerlendirebilir. Ama pek tutacak bir diziye benzemiyor.

Boş bir gün iyi sonuçlar alabilir @Çiğdem-'in Özgün Karaman parlağı var.
yazın öyküsü bence tutmadı o boşşlukta nerdeyse dizi rakipleir yok reyting alamıyorlar baba candır mehmet ali erbili şutlamakla şanslarını arttırdı yazın öyküsü zaten birleye benzemiyor baba candır mehmet siz baya iddalı oldular 1.bile olabilirler süpriz bekliyorum ben

Aynen boş gün olabilir sürpriz sen izlerisn artık Mehmet ALi yok.

abartma bence.

pazar gnü bir şansı olabilir. trt nin yeni zkfo'su olur belki. tanıtım vidyosunu beğendim.niyese bana bi sempatik geldi dizi.ilk bölümünü izlerim gerisi bakalım artık.

Aynen belli oldu Son Çıkış cumartesi olacak.
son çıkış cumartesi mi? ee oda iyi bir seçim. son çıkışı filintaya tercih ettiler yani
son çıkış iyi devam etmezse onu cumaya alıp filintayı cumartesiye kaydırabilirler.çünkü bence cumaya dzi koymak demek o dziyi gözden çıkarmak demek

Tek rakibi Kiralık Aşk ve Karagül Kiralık Aşkta kışta düşecektir reytingini arttırabilir Filinta boş gün sadece cumartesi var Son Çıkış cumartesi olur.

Bence Cumartesi olsa daha iyi olabilirdi, ama Pazar günü de ekranın boş olmasından dolayı ilgi görebilir.

Çok doğru bir tarih olmuş. ZKFO yerini doldurabilecek yeni bir komedi dizisi olabilir bence. Oyuncularda iyi görünüyor, özellikle Settar Tanrıöğen'in gelmesi çok iyi olmuş.