Başrol Oyuncuları 'Hekimoğlu'nu Anlattı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,521
Reaksiyon puanı
56,751
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Hekimoğlu'nun başrol oyuncuları yeni dizilerini anlattı!

5df1df5ee94fb7121c0fb1ec.jpg


Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın, yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler yer alıyor.

Timuçin Esen: Hekimoğlu ekibiyle; bu sıra dışı diziyi bir kere daha hayata geçirmek üzere yola çıktık. Harika bir kadro kuruldu ve hep beraber hikaye ve karakterleri izleyicilerimize en iyi şekilde ulaştırmak için uğraş veriyoruz. Zor ama aynı zamanda heyecan verici bir süreç. Hikayemizin temeli tıbbi polisiyeye dayanıyor aslında… Dizinin orijinali House’un Sherlock Holmes ile olan ilişkisini bilenler bilir... İnsan vücudunu olay yeri olarak düşünürsek bizim genç doktor ekibimiz de -Dedektif Hekimoğlu- önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alıyor. Hastalığın izini sürüyor… Her bölüm çözülemeyen gizemli vakaları, sıra dışı ve aykırı metodlarla çözmeye çalışıyorlar. İnsanların hayatlarını kurtarıyorlar. Süreç içerisinde oldukça bilgilendirici bir proje olacağını düşünüyorum. Ben çalışırken yepyeni tıbbi bilgilere vakıf oldum. Seyircinin de bu açıdan ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Okan Yalabık: Bu serinin uyarlanacak olması çok enteresan ve ilgi çekici geldi açıkçası. Önerilen rol de, seri de benim özellikle sevdiğim bir karakterdi. Günümüz TV dizilerindeki şiddeti düşününce ve bir de Dr. House’u Timuçin Esen’in oynadığını öğrenince keyifle kabul ettim. Çok spesifik bir iş olduğu için normalin biraz daha dışında sorumluluklarımız var. İyi bir iş çıkartmaya çalışıyoruz ve umuyorum karşılığını da bulacak.

Ebru Özkan Saban: Yeni bir proje, yeni bir heyecan. Çok güzel bir ekiple yola çıktık, heyecanla yayın günümüzü bekliyoruz...

Hekimoğlu, ilk bölümüyle Salı günü 20.00'de Kanal D'de başlıyor!
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Ebru lütfen saçlarını dağit. Daha sade ve seksapalite olarak öne çık:A ehh atişmalarınız ortaliği yakar:A
 

alperuz

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2019
Mesajlar
11,927
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
Konum
İstanbul
Medikal dramanın köpeği olduğum için kesinlikle izlerim, listeme ekledim finallerden sonra görüşelim ebrucum :love1: