başlığı yanlış yere açmış olabilirim ama yine de lütfen yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efbn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

efbn

Konu Sahibi
ya gece gece kafama takıldı bi şarkı.. ne şarkıyı söyleyeni hatırlıyorum ne şarkıyı.. sadece klip var aklımda bide şarkının çok güzel olduğu.. klibi size biraz anlatsam belki içinizden biriniz biliyodur.. eğer bilen varsa lütfen söylesin.. klipte gözleri bağlı daha doğrusu gözlerini kaybetmiş sarışın bi kadın var bu kadın aynı zamanda şarkıyı sölüo neyse bu kadın gözleri olmadığı için kendini karavana kapatıyo millet bunu dışarıya çıkarmaya çalışıyo falan "i'm a freak" diye bağırıyo sonra polisler tam kapıyı kırıcakken bu gözleri bağlı çıkıyo dışarı önce polisin üstüne üstüne yürüyo sonra bi çığlık atıyo polislerin elindeki tüm silahlar falan havaya uçuyo daha sonra orda ne kadar insan varsa hepsini kontrol etmeye başlıyo sonra da tüm herkes kadın ne şekilde dans ederse öyle dans ediyolar falan.. gözlerini de bi kimyasal üstüne sıçradığı için mi ne kaybedio hatta.. klibin sonunda helikopter falan geliyo altta da "to be continued..." diye bi yazı çıkıyo.. ya aklımda kalan bu eğer bu klibi ve şarkıyı kimin söylediğini ya da şarkının adını bilen varsa yazsın.. lütfennn [X(]

yardm etmek isterdim ama parca hakkinda bilgi verirrsen yardimci olabilriim

İpuçlarından yararlanarak tahmin yürütmem gerekirse parçanın adı I'm A Freak.

Evet ben izledim ya klibi kadın saçma sapan etrafındakilerle dans ediyordu
ama adı aklıma gelmiyor

ya arkadaşlar hepinizin yardımları için çoook çoook teşekkür ederim ama şarkıyı hatırlamış bulunmaktayım.. sonny j - handsfree imiş..