Başkanlıktan istifam

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Favori Gazete başkanlığından istifa etmiş, genel yönetici ve yazar olarak devam etme kararı almış bulunuyorum. Artık köşe yazılarımla 24 Mayıs'ta döneceğim. Yeni başkanımız yakın zamanda duyurulacaktır. Gazetemiz 24 Mayıs'a kadar olmayacak 24 Mayıs'ta yepyeni başkan, yazar ve yöneticilerle donanımlı bir şekilde karşınızda olacaktır. Başkanlıktan İSTİFA EDİP köşe yazarlığına dönüyorum. Ulvi Ç. ve ben başkanımızı en yakın zamanda duyuracağız. Bizle irtibata geçin.
 
Evet arkadaşlar aksaklıklardan dolayı ve yazar sayısından dolayı sıkıntımız var ve değişiklikler yapıp yeniden döneceğiz ayrıca artık hergün gazete yayınlamayacagiz. Kaç günde bir olduğunu karar verdiğimizde size bildiririz.
 
Bu tür durumlarda yedek yazılar kullanılmalı. Örneğin köşe yazarıyla anlaşılırken haftada 3 tane yazacaksa 4 ya da 5 yazsın. Onlar yedek olsun. Zor durumlarda böyle sıkıştığınız durumlarda yedek yazıyı kullanırsınız. Bir şekilde yedek yazı olmalı.Gazetemize liderlerin seçimle ilgili çalışmalarını katabilirsiniz.
12 Haziran'dan sonra bu işte bende olacağım. Daha iyi bir şeyler yapabiliriz.
 
Daha 1 hafta olmadı ama siz hem gazete hem de forum içi karışıklıklara başladınız.
 
Karışıklık olduğu yok. Ayrıca tek sorun yazar da değil. Sorun başkanın çok yorulması. 24 Mayıs'tan itibaren yeni yazarlar ve yeni bir başkan ile döneceğiz. Ama eski kadro da var.
 
Karışıklık olduğu yok. Ayrıca tek sorun yazar da değil. Sorun başkanın çok yorulması. 24 Mayıs'tan itibaren yeni yazarlar ve yeni bir başkan ile döneceğiz. Ama eski kadro da var.

Gazete içindeki bir olay için konu açıp burada yorumlamanız ne kadar doğru?
 
Biz bilgilendirdik. Gazete yok, ne oldu bu gazeteye,demeyin diye bilgilendirdik. Ayrıca hani Osman Aslan başkandı, demeyin diye de başkanlıktan çekildiğimi ve başkan adaylarının bizle irtibata geçebileceğini söyledik.
 

Bence kendi aranızdan bir başkan seçmelisiniz ama... Benim de demek istediğim her şey için konu açmamanız. ''FavoriGazete 24 Mayıs'a Kadar Yok!'' konusu da bence saçma. Biz merak etsek sorardık.

 
Biz FavoriGazete ailesi olarak bilgilendirmeyi hemen yaparız. Bize özel bir başlık bile açıldı. Orada bilgilendirmelerimizi yapalım, " hakiki okuyucularımızı " merakta bırakmayalım diye. Sizin sormanızı beklemedik.
 

Şunu söylemek isterim ki okuyasım gelmiyor. Sevdim ilk yazınızı fazlasıyla ama sonraki yazılar birbirini tekrarladı. Senaryoyu hafta içinde yazarken hafta içinde de oynamaya çalışan dizi setine döndürdünüz.
Ama yine de çok güzel yazılarınız var.
 
Sana attığım özel mesajı oku. Bırak şimdi bu konuları.
 
Bende uzun bir ara vericem gazete yazarlığına.