'Başkanlık Sistemi' PUSU'da

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
10 Ağustos 2011
Mesajlar
4,909
Reaksiyon puanı
992
Puanı
285
Konum
Almanya
'Başkanlık Sistemi' PUSU'da



Gündeme ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam da yapacağını yaptı.

Gündeme ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yayınlanan bölümünde, Başkanlık sistemine ilişkin tartışmalara atıfta bulundu.

Türkiye'de son dönemde yeniden konuşulmaya başlanan konulardan biri olan 'Başkanlık Sistemi', Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'ya da konu oldu.

Dizide Polat Alemdar ve ihtiyarlar heyetinin temsilcisi Başkanlık sistemiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Polat Alemdar önemli olan sistemin değil, milleti millet yapan değerlerin öne çıkarılması gerektiğini söylerken, hedefin Türkiye'nin büyük devlet olması gerektiğine insanları inandırmak olduğunu söyledi.

Yeni toplumsal aktörler çıkarağını bu yüzden toplumda bazı gerginlikler çıktığını belirten Polat Alemdar, emparyalist ülkelerin bu gerginlikten faydalanabileceğini de söyledi.
 
Son düzenleme:
Başlığı düzeltirseniz iyi olur.

Başbakanlık değil "Başkanlık Sistemi".:)