Başbakan'a Muhteşem Yüzyıl Tepkisi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,812
Puanı
1,061
Başbakan'ın bu sabah yaptığı ''O dizilerin yönetmenlerini ve yayınlayan kanalları kınıyorum '' sözüne twitter'da tepki gecikmedi.Muhteşem yüzyıl şu an trend topic listesinde ve her geçen saniye konu tweetleniyor.Bakalım dizinin yapımcısı ya da hükümet kanadı tartışmayı devam ettirecek mi? Ya da Star tv diziye müdahaleyi deneyecek mi?
İşte bazı yorumlar:

Son olarak MUHTEŞEM YÜZYIL a çattı. Zaman yaklaştıkca ne yapacağını da bilemiyor...!

Muhteşem Yüzyıl in dizi olduğunun, yani hayal ürünü olduğunun farkında olmayan bir başbakanımız varmış. Ne diyorsun bu duruma Süleyman?

Muhteşem Yüzyıl da padişah sürekli sevişiyor mu? Ben neden görmüyorum. Sürekli sevişen bir Kanuni yokki? Abartıyorsunuz.

A.ÜMİT Başbakan, Muhteşem Yüzyıl'ı eleştirmiş ama bir terslik var, galiba hiç izlememiş çünkü bildiğiniz diziyi, belgesel diye tanımlıyor

Atatürk'e söv , sövdür ve adına düşünce özgürlüğü de.... Muhteşem Yüzyıl DİZİsi için ecdada saygı de... ecdanını....

Bal gibide yasaklansın muhtesem yüzyıl saçmalığı bazı salak tiplern yorumlarını okudum,halvete girmişler boszamandada savasmislar diyo yuh!!

"Muhteşem Yüzyıl" niye herkes bir anda diziye düşman oldu?? bu sadece sezonu geldiğinde bitecek bir dizi...

Heh! memleketin tüm sorunları bitti de Muhteşem Yüzyıl mı kusur kaldı ?? Gündemi meşgul edecek başka birşey bulamadın mı ??..

Teallam yaa Muhteşem Yüzyıl kaldırılıyomuş yayından, hem de "Bizim öyle bir ecdadımız yok!" denerek
) neremle güleceğimi bilemedim şimdi!

muhtesem yuezyıl PADİŞAH KORİDORDA KİMİ YAKALASA ODASINA ÇAĞIRIP DÜZMEKTE
)) ULEN HİÇİ SEFERE ÇIKMAZ BU PADİŞAH İŞİ GÜCÜ SESKMİ

Hala Muhteşem Yüzyıl'a belgesel muamelesi yapıp tarihimizi yansıtmıyo,kınıyoruz diyen geri kafalılar var. Kurgu lan o kurgu mal mısınız

Muhteşem Yüzyıl ı hayranlıkla izleyenler;öyle ecdatları olsun ister mi acaba? ya da öyle olmadığını öğrenince hayıflanırlar mı?

Muhteşem Yüzyıl ile gündem değiştirilebiliyormuş bunu da gördük bir adım ilerisi Halit Ergenç'in günlüklerinden darbe planlarının çıkması...

Muhteşem Yüzyıl da Süleyman ölünce dizinin adı Muhteşem Yüzyıl Selimin yolu olur diye korkuyorum.

Başbakan Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmek için neden 74 bölüm bekledi? Önceki bölümlerde tema çok mu farklıydı sanki?

Atanamayan öğretmenler atandı, Suriye ile sorun halledildi, suçsuz tutuklu gazeteciler beraat etti sıra Muhteşem Yüzyıl'a geldi demek ki.

Tayyip Erdoğanın açıklamalarından sonra Muhteşem Yüzyıl da Pargalı İbrahimi kck den Hürrem Sultanı ergenekondan içeri almışlar.

demedi demeyin pargalı ve hürrem ergenekondan içeride 1 haftaya

Atanamayan öğretmenler atandı, Suriye ile sorun halledildi, suçsuz tutuklu gazeteciler beraat etti sıraMuhteşem Yüzyıl'a geldi demek ki.