Başbakan seriye bağladı

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Ali ozan amir ve ortağı beyza basbakanin konuşmasını dinlerler Boyner'e boykot ve foxa boykot istedi
Kasimpasalilar işbaşına düşer
Boyner'de Mete patlatıyor patronlarının emriyle
Foxta patlıyor fatih portakal evinde silahlı saldırıya uğruyor
Atacan sezmioglu :Bıçaklı saldırıya uğrar aTaturk partisi aday adayı istanbul belediyesinin Adayı
Ali ozan amir başbakan seriye bağladı teror sacmaktan
26 bolum sonu

sinirlenip senaryo mu yazıyon)) kısa olmuş. ve ısrarla söylüyorum bu bir senaryo değil aksiyon sadece

@destere @beyazsoy @abay @surgunum @gozlemci @yatursa
Beyazsoy yandaş medyaya fazla bakma çok zararlı

@yatutarsa

merak etme
ben her medyaya bakıyorum. bugün paralel yapı hangi ses kaydını yaydi haberini almak için +1 e bakarım.. mesela parallecier laikleri bu kez nasıl kaldırmış dersem sözcüye bakarım.. onun dışında TV de çok haber izlemem Twitter ve internet sitelerinde haber izlerim. mit bugün Hangi haberi yaptı dersem sabah ve ahabere ve Son.tv bakarım.. paraleciler önceden olacakları aktifhaber ve post medya dayazardı şimdi yazmiyorlar çünkü yurt dışına kaçmış yazarları
)) onlara eskisi kadar bakmıyorum

hayata tek gozlukle bakmamayi lisede öğrendim ben endiselenme benim için

gündemi yakalayan muhteşem göndermeler devam ediyor .. tebrikler @pompy

gündemi yakalayan muhteşem göndermeler devam ediyor .. tebrikler @pompy
Gelecek hafta xemrexxx ekmek almaya giderken gaz kapsülüyle vurulcak kafasından
Seyyar pilavci vurulacak sniper tufegiyle polis tarafından vurulur ABAY-06 destere sanada polisin kaski kaski çarpcak alisvEris yaparken taksime

Gelecek hafta xemrexxx ekmek almaya giderken gaz kapsülüyle vurulcak kafasından
Seyyar pilavci vurulacak sniper tufegiyle polis tarafından vurulur ABAY-06 destere sanada polisin kaski kaski çarpcak alisvEris yaparken taksime
rtük yayından kaldırmasın aman dikkat

Gelecek hafta @xemrexxx ekmek almaya giderken gaz kapsülüyle vurulcak kafasından

emre vurulsun reytingler tavan yapar zaten kurtulmak isteyen çok
)

sen olsan totonla kapsülü polise geri atardın

daha denemedim ama insanda öyle bir özellik olması muhteşem olurdu elini bağlasalar totonla silaya sarılırdın

@denizz19 damlar şimdi konuya silaha sarılırdı yazacağıma sılaya sarılırdı yazmışım

başbakanımız kışkırtmalara karşı sağduyu çağlısı yaptı,umarız başbakanımızın bu çağrısı başbakanımıza ulaşır...