Başak Köklükaya Aldığı 30 kilodan Nasıl Kurtuldu?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Oyuncu Başak Köklükaya, hamileliğinde 30 kilo aldığnı söyledi.
Oğlu 8 aylık olan Köklükaya, "Ne rejim yaptım, ne de spora gittim. Bütün kilolarımı çocuğumu emzirerek verdim" dedi. Tek Başımıza adlı diziyle setlere dönüş yapan yeni anne Başak Köklükaya rejim yapmadan nasıl kilo verdiğini açıkladı. Hamileliği sırasında 30 kilo aldığını ifade eden oyuncu işin sırrının emzirmek olduğunu söyledi. Köklükaya şunları söyledi:
SADECE 6 KİLO FAZLAM VAR
Gebeliğimin sonlarında iyice sinirim bozuldu ve tartılmamaya başladım. Çünkü gerçekten çok kilo almıştım. İştahım çok açılmıştı. Porsiyonlarım kocamandı. Doğumdan sonra elbette her anne gibi emzirmeye başladım. Ve ben emzirerek kilo verdiğime inanıyorum. Ne rejim yaptım ne de yediklerime dikkat ettim. Şimdi 6 kilo daha fazlam var. Ama ne yapayım? O da yavaş yavaş gider. Spora yazılırım belki."
VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM
Oğlunun artık 8 aylık olduğunu söyleyen Köklükaya, "Setlerdeyken Ali'mi çok özlüyorum. Bebeğim büyürken birçok şeyi kaçırıyorum. Ayrı kaldığımızda da vicdan azabı çekiyorum. Ama önemli olan evladımın sağlıklı olması. Ne ayapıl bu da benim işim. Allah'tan dadımız çok iyi. Bu yüzden aklım kalmıyor. Bazen setlere onu da götürüyorum. Keyfimiz yerinde yani" dedi.
Çocuğum beni sesimden tanıdı
Başak Köklükaya yeni dizisinin ilk bölümlerinde saçlarını sarı olduğunu ve bu yüzden oğlunun kendisini tanımadığını söyledi. Köklükaya, "İki ay kadar sarışın kaldım sonra eski halime döndüm. Ali beni görünce tanımadı. Bebeğimle konuştukça annesini sesimden tanıdı. Bir daha böyle radikal değişiklik yapmıcam" dedi.
HABER: Okan IŞIK-BUGÜN GAZETESİ

basak-koklukaya.jpg