Başakşehir 0-3 Trabzonspor | Trendyol Süper Lig 28. Hafta

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
60,075
Puanı
1,060
Süper Lig'in 28.hafta maçında Başakşehir, Trabzonspor'u konuk ediyor. Fatih Tekke, Trabzonspor'un başındaki ilk maçına çıkacak.

20.30'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konu altında yapılabilir.

İlk 11'ler

Başakşehir: Muhammed, Duarte, Ba, Opoku, Ömer Ali, Berat, Yusuf, Umut, Crespo, Deniz, Piatek.

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Batagov, Hüseyin, Mustafa, Mendy, Lundstram, Ozan, Sikan, Visca, Banza.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: TenTen
Fatih Sultan Tekke'ye iyi gelmen dileğiyle. Vira Bismillah..
Geçen hafta Trabzonspor'a uğursuz geldim ama hoca değişikliği açısından olumlu bir sonuç oldu.

Bu hafta Fatih Tekke'ye uğurlu gelirim inşallah.

• Beğendim
Bizim için çok kritik bir maç. Umarım oyuncular da durumun farkındadır. Kan değişikliği yaşayan her takım iyi bir reaksiyon yaşadı inşallah bizde de öyle olur.

Yıllar geçiyor, hocalar değişiyor, oyuncular gelip gidiyor ama Hüseyin hâlâ forma alıyor. Bu adamın büyüklüğü karşısında saygıyla eğiliyorum.

İlk 11'ler konuya eklendi.

Trabzonspor, Banza’nın golüyle 1-0 öne geçti.

İlk maçtan büyük bir oyun beklentim yoktu. Oyuncuların sert ve temaslı oynadığını görmek beni mutlu etti. En büyük eksiklikten birinin değiştiğini görmek mutlu etti. Şimdi oyunu tutup büyüyü bozalım.

Fatih Tekke, Trabzonspor'da sempatimi kazanan ender futbolculardandı. PES 4'te, PES 6'da falan takımlarıma alırdım zaman zaman. :A Fatih Tekke, Gökdeniz, Yattara üçlüsünden birini Fenerbahçe'de hiç görememek bir nebze üzücüydü. :A

Trabzonspor'u taraftar grupları nedeniyle sevmesem de yolu çok kapalı olmasın. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Penaltı değildi zaten, ilahi adalet devreye girdi. Uğurcan müthiş kurtarışlar yapmaya devam ediyor.

Ozan Tufan’ın golüyle Trabzonspor 2-0 öne geçti.

UĞURCAN ÇAKIR! Yine numunelik bir penaltı verdiler bize. Neyse ki büyük kaptan yaptı yapacağını.

4 numaralı karaktersiz de 1.5 maç oynadı şimdi 2 ay yatar.

Derken Ozan lamba gibi astı.

Deniz Türüç, 64. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Trabzonspor, Mendy’nin golüyle 3-0 öne geçti. Kendisinin Süper Lig’deki ilk golüymüş.

• Beğendim
Uğurcan Çakır. 80 Milyon Euro. Kepa'dan bir eksiği yok.

Fatih Sultan Tekke önderliğinde, Uğurcan Çakır liderliğinde Trabzonspor yüzyılı başlıyor. Herkes ayağını denk alsın. Geliyoruz.
Uğurcan Çakır. 80 Milyon Euro. Kepa'dan bir eksiği yok.
Kepa kim abi? Düz insanlarla kaptanımızın adı yan yana gelmemeli. :D

• Beğendim