Yok be istemiyorum. Sadece söylediği laf ile çelişti
Trip atıyorsun etiketlemediğimizde. Etiketleyeceğiz, her açtığımız ve ilgini çekmese de, her konuda.Yok be istemiyorum. Sadece söylediği laf ile çeliştinekadar az bildirim okadar iyiOsm hariç ilgimi çekmiyor futbol bu aralar@MasacRE @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai
Her yere etiket istiyor ama DARK konusuna etiketleyince de kızıyor
futbol güzel ama antreman tadında geçiyor seyirci çok büyük etken çokMaç çok iyi bence. Adamların oynadıkları futbol muazzam. Seyirci olsa tabi çok daha iyi olur ama oynanan futbol beni tatmin etmeye yetti
Beni yanlış anladınız 😡
Asıl tribi erkekler atıyor. Sonra kabak bize patlıyorTrip atıyorsun etiketlemediğimizde. Etiketleyeceğiz, her açtığımız ve ilgini çekmese de, her konuda.
Oynanan futbol çok iyi olunca seyirciyi fazla aramadım ben. Bak mesela bundan önce en son Gs-Bjk derbisini izlemiştim seyircisiz olarak. O maçta sıkıntıdan patlamıştım, çekilecek çile değildi ama bu başka. Seyircinin eksikliğini oynanan futbol telafi ediyor.futbol güzel ama antreman tadında geçiyor seyirci çok büyük etken çok
İki geyik çevirir gider ilgisini çekmese de. Röportaj kıvamında sorular sorar, biter. Çok görmeyelim lütfen.@Dosi hanım bugüne bugün Norwich City'nin teknik direktörü, futbol konusunda etiket istemek sonuna kadar hakkıdır.
dediğin gibi maç çok güzel ama ben yine ekrana kilitlenemiyorumOynanan futbol çok iyi olunca seyirciyi fazla aramadım ben. Bak mesela bundan önce en son Gs-Bjk derbisini izlemiştim seyircisiz olarak. O maçta sıkıntıdan patlamıştım, çekilecek çile değildi ama bu başka. Seyircinin eksikliğini oynanan futbol telafi ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?