Sen hâlâ iptal etmedin mi onu yaKaç aydır maç yoktu ne diye sürdürdün aboneliği
"Korona sebebiyle maçlar yayınlanmıyor, bu yüzden para almayacağız. Hediye abonelik veriyoruz." şeklinde bir mesaj geldi Utku beyciğim, yoksa iptal edecektim.
Sen hâlâ iptal etmedin mi onu yaKaç aydır maç yoktu ne diye sürdürdün aboneliği
Vay bee, demek ülkemizde böyle kurumlar da varmış ha. İnanılmaz bir durum"Korona sebebiyle maçlar yayınlanmıyor, bu yüzden para almayacağız. Hediye abonelik veriyoruz." şeklinde bir mesaj geldi Utku beyciğim, yoksa iptal edecektim.Araplara hiç benzemiyorlar...
Vay bee, demek ülkemizde böyle kurumlar da varmış ha. İnanılmaz bir durum
Tamamdır Şerlok beyciğimAynen ben de fazlasıyla şaşırdım.Şifresi hala aynı bu arada Utku beyciğim, bilginiz olsun dedim.
Tamamdır Şerlok beyciğimSizde maç başlamıştır şimdi. Benim ekran saygı duruşunda
S...... adlı siteye bekleriz sizi Şerlok beyciğimÇöktü. 😱 İnşallah gelir, yoksa malum mekanlara geçiş yapacağız mecburen.Vallahi rezillik...
Haaland yavaş kardeşim, 30. saniyede gol mü atılır
S...... adlı siteye bekleriz sizi Şerlok beyciğim
Yok la gol olmadı, çizgiden çıkardı defansGol bile olmuş, hevesimi kaçırdılar... Geliyorum Utku beyciğim, nasıl bir büyü yaptınız bilmiyorum ancak gerçekten helal olsun.
Yok la gol olmadı, çizgiden çıkardı defans
Sakinliğini koru Şerlok beyciğimNeyse küfür etmeyeceğim.
Buna da @Dosi yi etiketlemesen büyük ayıp ederdin
Gitmemiş olabilir. Etiket yaptığında "şak" diye gelen @Dosi, şimdi gelmedi ve tepki de göstermedi. Sonradan yapıldığı için etiket gitmedi sanırım.
Farkı bulun @Araf @SherlockFutbola aç olduğumuz şu günlerde iyi gider bu maç
@Tolstoyevski @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai @Bully @bazinga @emreemreu @Araf @xdragxx @The_Erinch ve diğerleri...
Fark burada Ibrahimovic'in olmamasıHainku ve Hainraf...
Maç çok iyi bence. Adamların oynadıkları futbol muazzam. Seyirci olsa tabi çok daha iyi olur ama oynanan futbol beni tatmin etmeye yettiŞu büyük derbiden tad alamıyorum ya süperlig maçları bit pire maçı gibi gelecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?