Kanal D'nin yeni sezonda Müge Anlı'ya rakip olarak başlattığı ve kötü izlenme oranlarıyla yayın hayatına devam eden, bir kaç hafta önce format değiştiren ve reytinglerinde yükselme olan programı 'Bırakın Konuşalım' Cuma günü son kez Kanal D ekranlarında yayınlanmıştı.
Artı Film'in yapımcılığını üstlendiği Nagehan Alçı'nın sunuculuğunu yaptığı program Artı Film'in en çok izlenen programı 'Esra Erol'la'nın yayınlandığı kanal FOX'a transfer oldu.
Program yeni kanalında da 10.00 - 12.00 arası yayınlanacak. Bakalım format değiştirip yükselmeye başlayan program yeni kanalında da yükselişini sürdürecek mi?
İşte Nagehan Alçı'nın transfer açıklaması:
Artı Film'in yapımcılığını üstlendiği Nagehan Alçı'nın sunuculuğunu yaptığı program Artı Film'in en çok izlenen programı 'Esra Erol'la'nın yayınlandığı kanal FOX'a transfer oldu.
Program yeni kanalında da 10.00 - 12.00 arası yayınlanacak. Bakalım format değiştirip yükselmeye başlayan program yeni kanalında da yükselişini sürdürecek mi?
İşte Nagehan Alçı'nın transfer açıklaması:
"Bana yapılan hakaretler umrumda değil.Hukuken cezalarını zaten alacaklar ama benim programımdan 22 aile ekmek yiyor. Bitmesi halinde bu kadar insan ortada kalacak. Kötü niyetle yazı yazanlar yani benim çalışma arkadaşlarımın ailelerinin ekmek paralarına tasallut eden birileri utanç duymalı. Fox’un teklifini herşeyden önce mesai arkadaşlarımın devam etme arzusu nedeniyle kabul ettim. Benim için bu iş ekstra. Olsa da olur olmasa da... Fakat ekipteki birçok insanın tek işi bu. Fox da bizim için yeni bir dönem başlıyor. Tüm Fox yönetimine ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ederim."
Son düzenleme: