BİR AŞK HİKAYESİ'nin durumu ne olacak?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,190
Puanı
1,060
Bu yazımda FOX'daki Bir Aşk Hikayesi dizisinden bahsetmek istiyorum. Dizi ilk bölümüyle 26 Mart Salı akşamı başlamıştı ve orta bir başlangıç yapmıştı fakat sonraları rakipleri Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Benim İçin Üzülme ve Survivor yüzünden reytinglerinde düşüşler söz konusu oldu.

Dizi orjinali I am Sorry I Love You ile aynı gidiyor mu?

Evet her şey aynı gidiyor.

Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu gayet iyi. Dizi orjinalde kendi ülkesinde yayınlanırken 16 bölüm yayınlandı ve kendi ülkesinde rekor kırıp çok sevildi. Dizinin uyarlaması olan Türkiye'de ise dizi sevildi fakat istenilen başarıya bir türlü ulaşamadı.
Dizi başarıya ulaşır mı derseniz elbette ulaşır.Nasıl mı? Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme sezon finaline Haziran ayı içerisinde girecekler. Bir Aşk Hikayesi ise 16 Temmuz'a kadar Her Salı 20.30'da FOX'ta ekrana geleceği için dizi elbette reytinglerde artış yaşayacaktır.

969764_4296515270064_1562061578_n.jpg

Son düzenleme:
Reytingini bilmemde dizi şu an harika ilerliyor keşke 2.sezonda devam etse

valla izlemiyorum ama diziyi her yerde konuşluyo çok beğeneni var sosyal medyada sanırsam fox un taktik değiştirip lale devri ve yrgaştaki gibi diziyi geç başlatıp geç bitirmesi lazım reytinglere etki edeceğini düşünüyorum denemekte fayda var

Dizi temmuzda biteceği için reyting sorunu yaşayacağını düşünmüyorum, bu arada müziği çok güzel. :)

İzlemiyorum ama fox'un en kaliteli işi bence. Salı günü harcıyolar diziyi, başka bi gün daha iyi gider kesinlikle.. :)

Haluk bu diziyi niye baska bir güne aldirmiyorsun? Sali günü harcaniyor bence... @haluk792

16 Temmuz ise final iyi.İftarda herkes izleyebilir.2.sezon'un olmaması iyi olmuş.Orjinali orjınal gibi çekin uzatmayın ki akılda kalsın:bağır: