Neyseki beni eklememişsin o üçlüye,kız bu @Çiğdem @Forumdash @vadikızı falan da baya yaşlı yanlarında çok durmamalı bizi bir yerde böyle unuturlar yanargideriz mazallah.ss @Dosi @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @offensive @ömer karataş
hayatım isveçten bizi yakma ihtimalin yok ; yoksa sen de bunaksınNeyseki beni eklememişsin o üçlüye,
gerçi benim hafıza zehir, ondan yapmamışsındır![]()
Ödün kopuyor dimi yalnızlıktankız bu @Çiğdem @Forumdash @vadikızı falan da baya yaşlı yanlarında çok durmamalı bizi bir yerde böyle unuturlar yanargideriz mazallah.ss @Dosi @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @offensive @ömer karataş
karanlıktan ödüm kopar yanlızlıktan değil .ssÖdün kopuyor dimi yalnızlıktan![]()
Yakında yanına gelecemhayatım isveçten bizi yakma ihtimalin yok ; yoksa sen de bunaksın![]()
o zaman faruk @Forumdash abinin evine sığınırım gerçi @serhatt la ikisini yatakta basıp psikolojimi bozma ihtimalim yüksek en iyisi eve panik odası yaptırayım sen gelince oraya kaçarımYakında yanına gelecemozaman görürsün canım
![]()
Bu mesaja bir cevap yazamıyorum. Kilitlendimo zaman faruk @Forumdash abinin evine sığınırım gerçi @serhatt la ikisini yatakta basıp psikolojimi bozma ihtimalim yüksek en iyisi eve panik odası yaptırayım sen gelince oraya kaçarım![]()
Şunu yazarken bile psikolojin iyi değilkeno zaman faruk @Forumdash abinin evine sığınırım gerçi @serhatt la ikisini yatakta basıp psikolojimi bozma ihtimalim yüksek en iyisi eve panik odası yaptırayım sen gelince oraya kaçarım![]()
Bu mesaja bir cevap yazamıyorum. Kilitlendim![]()
@serhatt o iş oldu memnun kalmadım demedi mi az önceki konudaŞunu yazarken bile psikolojin iyi değilkenHala varsayım üzerinden mi yuruyorsun
![]()
Yahu banane bu detaydan@serhatt o iş oldu memnun kalmadım demedi mi az önceki konuda![]()
uykunu kaçıracak bu detayYahu banane bu detaydan![]()
Daha erken, işte yok. Detayı unuturum birazdanuykunu kaçıracak bu detay![]()
ikinzde ruyalarda buluşuyonuz benle@serhatt o iş oldu memnun kalmadım demedi mi az önceki konuda![]()
ayol o dediğin türün p.rnosunu bile izlemiyorum ne rüyası.ssikinzde ruyalarda buluşuyonuz benle
Neyse muhafız izlemeye benuyuyun rüyanızda benı görün yine ve yeniden
![]()
Antrapoza girmiş adamdan kim memnun kalır ki@serhatt o iş oldu memnun kalmadım demedi mi az önceki konuda![]()
tür? Benim p. yokayol o dediğin türün p.rnosunu bile izlemiyorum ne rüyası.ss
Antropoza giren erkek azgın tekedirAntrapoza girmiş adamdan kim memnun kalır ki@Forumdash
Azgın olsa nolur, işlev olmadıktan sonratür? Benim p. yok
Antropoza giren erkek azgın tekedirEnerji patlaması yaşar. Sen bilmezsin menotopoz dönemine girince anlarsın
belki
kız bu @Çiğdem @Forumdash @vadikızı falan da baya yaşlı yanlarında çok durmamalı bizi bir yerde böyle unuturlar yanargideriz mazallah.ss @Dosi @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @offensive @ömer karataş