Büyük Sır Ortaya Çıkar

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Sezon finaliyle ekranlara gelen Kiralık Aşk'ta efsane bir sahne yaşandı Defne nikah masasına yürürken Ömere büyük sırrı açıklar

4:40 itibaren izlemenizi öneririm zamandan kazanın :A
@cookies @xemrexxx @Yiğitt @denizz19 @Forumdash @MayısKralı @Aserat @vadikızı @Bully @destere @Harunnn60 @turkuazz
Çıkacağını hepimiz biliyorduk herhalde? :D

Dün biraz baktım, güzel bir sezon finali olmuştu. Ellerine sağlık ekibin, dün izlerken de zevk aldım. :)

Çıkacağını hepimiz biliyorduk herhalde? :D

Dün biraz baktım, güzel bir sezon finali olmuştu. Ellerine sağlık ekibin, dün izlerken de zevk aldım. :)
tabikide son sahnede söyliceğini tahm,n ediyordum ama bunu basit şekilde yapmadılar bence sahne muhteşem olmuş :A

ömer hayır diyip gidicek kiraz mevsiminindede nikahtn birisi gitmiş :A

tabikide son sahnede söyliceğini tahm,n ediyordum ama bunu basit şekilde yapmadılar bence sahne muhteşem olmuş :A

ömer hayır diyip gidicek kiraz mevsiminindede nikahtn birisi gitmiş :A
Ergen dizisi KM'yi de mi izledin, sözde hiç izlemezsin böyle işleri. :A

İşin şakası KM güzeldi bence, ergen işi de değildi öyle. :D

Ergen dizisi KM'yi de mi izledin, sözde hiç izlemezsin böyle işleri. :A

İşin şakası KM güzeldi bence, ergen işi de değildi öyle. :D
hahah yok ayoll bu sahnenin yorumlarında okudum benim ne işim olur kiraz mevsimiyle :A

bir kız kiraz mevsimi gibi basit bir dizi gibi olmamamlıyız biz biz farklıyız falan filan demiş
:F

8 dk boyunca iki lafı bi araya getirememişler:( gelinliği çok kötüymüş:A

8 dk boyunca iki lafı bi araya getirememişler:( gelinliği çok kötüymüş:A
4.40dan başlayın diye boşunamı not düştüm oraya ayol :F

bence tek tek kişileri ömerin öğrenmesi müzik cuk oturmuş süper sahne olmuş youtubedeki ergenelrde ömer soğuk kanlı nasıl duruyor diyorlar adama inme inicek nerdeyse ayoll ne soğukkanlısı felç geçiricek gibiydi :A

4.40dan başlayın diye boşunamı not düştüm oraya ayol :F

bence tek tek kişileri ömerin öğrenmesi müzik cuk oturmuş süper sahne olmuş youtubedeki ergenelrde ömer soğuk kanlı nasıl duruyor diyorlar adama inme inicek nerdeyse ayoll ne soğukkanlısı felç geçiricek gibiydi :A
Sence gerçekten çıktımı yoksa hayalmi :)

hayal olmaz cnm ömer nikahta hayır diyecek belliki 2.sezon 5-6 bölüm ömerin ayrı şehirde falan yaşadığı bölümler ilzyeebiliriz :A
Inş o 5-6 bölümden sonra bitmez de izleriz :)
Bakalım defnenin annesi kim olcak :)
Ben mine tugay diyorum ama ablası olsa daha iyi hatta elçin minenin annesini oynasın :)