Büyük Risk 1.Hafta İlk Konuk: xdragxx

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061

İyi Akşamlar FF Üyeleri. Büyük Riske hoş geldiniz...
Büyük Risk de ilk konuğumuz Forumumuzun başarılı "Süper modu" xdragxx.
Evet xdragxx başarılar diliyorum. Yarışmamıza başlamadan önce kısa bir aranın ardından sizlerleyiz. Bizden ayrılmayın.

Ve Büyük Risk aranın ardından devam ediyor. Yarışmacımızın 8.sorusu gelsin.
(Şimdi diyeceksiniz ki ilk 7 soruya ne oldu? :X Chat'ta sorun olduğu için tüm yazışmalar gitti, soruları hatırlamadığım için yazamadım, ama kazandığı puanları hesaplamıştım başta.)

8. Kırmızı olan bayrağının ortasında çift başlı siyah kartal figürü olan ülkedir? (800 PUAN)
A) Kazakistan
B) Kanada
C) Çek Cumhuriyeti
D) Arnavutluk

xdragxx:
Doğru cevap D şıkkı. Çok kolay bir soruydu. 9.soruma 500 puanımı riske ediyorum. (Dedi ve bizden tam 800 puan kazandı, tebrikler xdragxx)

9.
Karaoğlan ve Tarkan gibi film serilerinde yer alan ünlü Türk oyuncudur? (500 PUAN)​

A) Cüneyt Arkın
B) Kartal Tibet
C) Ayhan Işık
D) Erol Taş

Billy Kane:
1..2..10..11..14..15 Süreniz doldu xdragxx. Maalesef ki sizden cevap alamadık ve 500 puan kaybettiniz.
xdragxx: B şıkkı.
Billy Kane: Maalesef cevabınızı kabul edemem, süreyi aştınız. :D
xdragxx: Hayır, tam zamanında söyledim. Cüneyt değil, Ayhan değil, Erol Taş zaten değil... :F
Billy Kane: Üzgünüm xdragxx bey, yarışmamızda süre var ve süre 15 saniye ama siz 15 i aştınız. 20. saniyede, hatta belkide 30. saniyede cevap verdiniz, bilemiyorum. 15 saniyeyi geçtiğiniz için ben o an saymayı bıraktım. :X
xdragxx: Yapma bunu, yapma bunu! 15 saniye çok az ama... Bari soruyu iptal edin.
Billy Kane: Siz hala o mevzuda mısınız? Ben sizden son soru için kaç puanınızı riske edeceğinizi söylemenizi bekliyorum? :D
xdragxx: 1000 puanımı riske ediyorum.
Billy Kane: Voooov, işte Büyük Risk budur! Gelsin 1000 puanlık soru.

10. İlk çocuk ve ilk aşklar ,çim kullanılan bir deyimdir? (1000 Puan) A) İk ay
B) İlk aşk
C) İlk göz ağrısı
D) İlk baş ağrısı

xdragxx: C
şıkkı.
Billy Kane: Tebrikler doğru cevap. Müthiş bir yarışma oldu, bilginize sağlık. Böylelikle 2700 puan kazanmış oldunuz. Büyük Risk de 2.haftaya 2700 puanla gitmeyi başardınız. 2.Hafta rakibiniz kimin olacağı yarın netlik kazanacak. İyi akşamlar FavoriForumum üyeleri, bizden bu kadar yarın 23.10'da görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Moderatörün son düzenlenenleri:

9. İlk çocuk ve ilk aşklar ,çim kullanılan bir deyimdir? (1000 Puan) A) İk ay
B) İlk aşk
C) İlk göz ağrısı
D) İlk baş ağrısı

xdragxx: D şıkkı.

C değil mi? :d

Tebrik ederim iyi yarışmışsın. :d

9. İlk çocuk ve ilk aşklar ,çim kullanılan bir deyimdir? (1000 Puan) A) İk ay
B) İlk aşk
C) İlk göz ağrısı
D) İlk baş ağrısı
xdragxx: D şıkkı.

C değil mi? :d

Teberik ederim iyi yarışışmışsın. :d

Pardon C demişti ben D yazmışım. Düzeltiyorum.

Güzel olmuş ::)

İlk 7 soru da olaydı eyiydi.

Pehh. @Billy Kane bu yarışmayı çoktaan unutmuş bile.