Büyük Gün Yarın !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
330154_109684652516751_2042400128_o.jpg

MUHTEŞEM FAVIRİFORUM MERAKLA BEKLENEN İLK BÖLÜMÜ İLE YARIN FAVORİFORUMUM.NET'DE !

OYUNCULAR
'OzaN'-'Primavera'-'Prncss..'-'Lale_Devri'
'xdragxx'-'Cevaa'-'Mahoni'
'Orçun_22'-'SuskunFelon'-'Berkann'
'Emre5757'-'Emreemreu'
'Cenation'

--> İlk bölümü ile Pazar günü yayınlanacak senaryo daha sonra Cumartesi- Pazar olarak haftada 2 gün yayınlanacak

Son düzenleme:
başarılar diliyorum..

fekat oyuncu seçimin yanlış .. destere gibi reytingleri altüst edecek bir oyuncuyla başlasaydın reyting garantisi olurdu bu şekliylede fena değil ama yakında pt2 ye kaldırırlarsa dizini demedi deme :)))

başarılar diliyorum..

fekat oyuncu seçimin yanlış .. destere gibi reytingleri altüst edecek bir oyuncuyla başlasaydın reyting garantisi olurdu bu şekliylede fena değil ama yakında pt2 ye kaldırırlarsa dizini demedi deme :)))

Hahah :) O zamanlar yoktu destere para da anlaşırsak kadroya onuda katarız :d :) Benim senaryom reyting rekorları kıracak 😉

Doğrudur hatta oynuyayımda demişimdir sorun şurdaki ben çok unutkanım ayıpmı ettim şimdi ne :D yok niye çıkayım ama destereyide sok :D

Doğrudur hatta oynuyayımda demişimdir sorun şurdaki ben çok unutkanım ayıpmı ettim şimdi ne :D yok niye çıkayım ama destereyide sok :D

parayı karşılayamıyor maddi yetersizliklerden dolayı ben dizide oynamayacağım büyük ihtimal :))

- - - Ekleme - - -

parayı karşılayamıyor maddi yetersizliklerden dolayı ben dizide oynamayacağım büyük ihtimal :))

Rolümü Ve İlk Bölümü Merakla Bekliyorum
Başarılar Diliyorum :D
İnşallah H.Sonları Reyting'de Birinci Oluruz