Büyük Gün Çete Dizisi-Sezon Finali-Yeni-5.Bölüm

Sezon Finaline Kaç Puan Verdininiz?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 11.1%
  • 5

• 6

• 7

Oy: 6 66.7%
  • 8

• 9

• 10

• Kullanılan toplam oy
    9

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Bu Dizideki Hikaye Fantastiktir Kimse Üstüne Alınmasın

-Sezon Finali-

Duygusuz gözlerini açtığında karşısında OzaN çıkar.....

OzaN:Amirim nasılsınız iyimisiniz(ha ha)

Duygusuz:Reyting ölçere ne yaptınız?

OzaN:Kralemçi getir paketi!!!!

Reyting ölçer kafası kesilmiştir....

Duygusuz:Olaylar karşısında şok olmuştur

OzaN:AlemTo!!!

ALemTo:Ey!!!!

OzaN:Senin ki uyandı

ALemTo:Sütünü içir!!! uyusun

Duygusuz:Satılmış köpekler lanet erifler

AlemTo Duygusuzun söyledikleri karşısında bir süre beklemiştir ve bekledikten sonra ağız burun dalmaya başlar ve Kralemçi!!

Kralemçi:Alın bu köpeği akşama kadar benzetin ondan sonra emniyetin kapısına atın!!!!

AlemTo:Ekip!!! biz burada kalacağız siz dediğim yere araç kesmeye gideceksiniz vermiyenleri sıkın kafasına

Ekip!! gider ama beklenmedik birşekilde mobese kameraya yakalanırlar

Duygusuz Amirin emniyete gelmemesi Neferetinde tüm okları AlemToyu göstermesi iyice kafaları karıştırır....Neferet bunları düşünürken anons geçerler bu anons geçenlerdiki banka hırsızların olduğunu öğrenince hızla emniyetten çıkar ve peşlerine düşer

Tazıcan:Lan!!! arkamızda polisler var

Osmanaslan arkaya doğru ateş sıkmaya başlar ama aksilik tekerlek patlar ve araba yoldan çıkar

Araba hurdaya dönmüştür arabanın içinden Tazıcan sıkışmıştır

Tazıcan:Yardım edin!!!

Neferet:Söyle başınız kim söylemezsen burada kalacaksın

Cenation:Amirim adam ölecek

Neferet:Gebersin!! banane söylüyormusun?

Tazıcan:(Yüzüne tükürür)

Neferet:bacağını iyice kıstırır

Acıya daha fazla dayanamayan Tazıcan AlemTo Ve OzaN der ve arabada kalan Nunu Şerefsiz der ve Tazıcana sıktıktan sonra Neferet de ona sıkar ve ikiside ölmüştür Osmanaslan kazadan çıkmıştır ve sıka sıka kaçmaya başlar peşinden fks 14 gider fks 14 ile çatışan osmanaslan gizlenir fks 14 aramaya başlarken Osmanaslan otların arasından çıkar ve ver silahını yürü giderlerken Neferet ortaya çıkar

Neferet:Bırak silahını!!

Osmanaslan:Gelme sıkarım kafasına uzaklaş !! uzaklaş!!! dedim

Neferet Fks 14 e birşey olmasın diye uzaklaşmaya başlar ve epey uzaklaştıktan sonra Osmanaslan fks 14 kafasına silah ile vurur ve hızla kaçmaya başlar bunu gören Neferet peşinden koşamaz çünkü Fks 14 epey kan kaybetmiştir!!

Neferet Fks 14 ü taşımaya başlar ve hastaneye yetiştirmeleri için

Neferet:Emreemreuu fks 14 ü hastaneye götür sen !!
Emreemreuu:Tamam der ve hastaneye götürmek için fks 14'ü arabaya götürür

Neferet kara kara düşünürken Kralemçi kıpırdamaya başlar

Neferet:AlemTo nerede!! bak ölüp gideceksin ölmeden önce iyilik yap!!

Kralemçi:Sizin amir ile beykozdaki villada

Neferet:Amir de mi onlarla?

Kralemçi:Kaçırdılar der ve (son nefesini verir)

Haberleri gören AlemTo çılgına döner ve Duygusuzdan çıkarır hıncını

Neferet Kralemçinin söylediği yere gelir ama kimseyi bulamaz ve telofon çalar orada ve neferet cevap verir!!

AlemTo:Neferet tek ve yalnız gel arka bahçedeyiz 200 m yürü ve yanımıza gel

Neferet 100 metre yürüdükten sonra AlemTo Duygusuzu ağaca bağlamış ve Neferet tek tek intikamı aldım adamlarımıda öldürdünüz ve hepinizden intakımımı şimdi alacağım

Neferet onu öldürürsen seni burada delik deşik ederim

Ve AlemTo kafasına sıkar ve Neferet de tam sıkacakken OzaN arkadadır ve Neferete sıkar ve Duygusuz İle Neferet Yerdedir OzaN Duygusuzu 4-5 el sıkar ve Neferet daha ölmemiştir

AlemTo:Kusura bakma artık!!

Neferet son nefesini verirken köpekler der ve OzaN 3 el daha sıkar ve Duygusuz İle Neferet hayata gözlerini yumarlar

Aradan bir ay geçmiştir

AlemTo:OzaN bu iş burada bitmedi daha İstanbul İstanbul olalı böyle İntikam görmüyecek der!! ve 5 tane daha adamı OzaNla tanıştırır

OzaN:Göreceğiz artık !!! der ve ama beklenmedik bir gelişme ile AlemToya sıkar ve buda benim intikamım der ve 5 adama yürüyün gidiyoruz der!!

- Sezon Finali Son-

AlemTo Ölecek mi? OzaN AlemToyu niye vurdu? OzaNın planı nedir? Osmanaslan nerededir ? hepsi ve daha fazlası yeni sezonda favori forumumda

puanım 7 çünkü cümleler çok karışık bence bu bölüm final olsun zaten bizim site iyi gidiyor...

Bitirmek İstemiyorum Seneryo Değişikliği Olacak Çünkü Senaryo Yazma Acayip Zor Oldu Değişik Değişik Kişiler Ölecek AlemTonun Ölmesi Yüzde 90 bir ay sonra başlar o zamana kadar iyi düşünüp yazacağım eminim ki çete diziside bizim site kadar iyi olur ama yinede iyi reytingler son bölüm 10 reyting almış :)

Puanın için teşekkürler yeni sezona güzel girecek senaryo sıkıntısı yine çekersem bitireceğim ama düşük ihtimal

@6 ben sahsen türkçe bozuk olan diziden birşey anlamam sen nasıl anladın o zaman (Kötü bir şey anlama):)? bu arada yorum ve puanın için teşekkür ettim
@7Teşekkürler puan için