Büyüdükce Özlenen Şeyler

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Son düzenleme:
En çok ta çocukluğunuzu özlüyorsunuz ,eski mahallenizi özlüyorsunuz , hep derler ya paramız pulumuz yoktu ama huzurumuz vardı ,mutluyduk şimdi ki zamanda herşeye sahibiz ,herşey elimizin altında ama mutlu değiliz.

Peki sizler büyüdükce neyi özlüyorsunuz? Neyin özlemini cekiyorsunuz?
@The_Erinch @Zeyno45 @Angelica @Emre Ozansoy @seyfullXh @Gerekli24 @Tolstoyevski @Dosi @Doğan @slhttnmtl
Ben daha çok somut şeyleri değil de o huzuru özlüyorum.

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Babaannemin bağ evinde geçirdiğim zamanlarımı. Doğa ile iç içe yazları gittikleri bahçelerinde geçen çocukluğum. Sebze ve meyve toplarken yaşadığım iyi kötü anıları hepsini özlüyorum. Teknolojinin olmadığı dönemlerde çocukluğu doya doya yaşadığım mekanı.

Babaannemin bağ evinde geçirdiğim zamanlarımı. Doğa ile iç içe yazları gittikleri bahçelerinde geçen çocukluğum. Sebze ve meyve toplarken yaşadığım iyi kötü anıları hepsini özlüyorum. Teknolojinin olmadığı dönemlerde çocukluğu doya doya yaşadığım mekanı.
Yaş kaçtı senın

Evet şimdi ne yiyeceklerin tadı kaldı ,doğanın zaten içine edildi ,teknoloji herşeyin sonunu getirdi😉

Bizim de köyde tarlamız vardı o tarla domatesinin tadı yok şimdi ,meyveleri dalından koparıp yiyordum o tat bir başkaydı
Gül bahcemiz vardı sabah erkenden kalkar gül toplamaya giderdik ,ceviz zamanı ceviz toplanırdı, kiraz zamanı kiraz o bahçeler hala var ama ben uzağım işte😉

• Harika
Reactions: Doğan and Dosi
Valla eski mahallemiz çok iyiydi şenlikliydi ilçede yaşıyorduk zorluklar geçirdik ama iyi günlerdi ya bayramlar öyle tvler öyle çok şey özlüyor insan

Teknolojinin daha az, zamanın daha bol olduğu günleri. Çocukluk heyecanlarını, tutkusunu, hayallerini, umutlarını.. Bir 23 Nisan sabahı yahut karne sabahı oluşan çarpıntılı heyecanı... Mahallede oynanan futbol maçlarını, saklambaçları, yeri geldiğinde koşu ya da kar yağdığında tahtadan yapılma kayak yarışlarını.. En çok da o güzel eski İstanbul'un kış günleri lapa lapa yağan ve içine pamuğa batar gibi battığımız kar yağışlarını.... Kedersiz, acısız günleri, geceleri...

O yıllar anlatılmaz yaşanır herşeyiyle özledik :)
O güzelim entrikasız dizileri özledim ben de televizyon izlemek bile ayrı bir zevkti ,o şarkıların tadı şu an yok ,radyoların o eski tadı yok ,yediğimiz içtiğimiz şeylerin bile o tadı yok çocukken de gamsız bir insan değildim o zamandan bulaşmış duygusallık bana aslında :) okul yıllarımı özledim yıl sonu yapılan gösterileri 😉say say bitmiyor işte

• Beğendim
Reactions: Dosi