Müzik Bülent Serttaş

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Delikanlı adlı ilk bölümüyle müzik piyasasına giriş yapan Bülent Serttaş 1965 doğumludur. Daha önce iki filmde rol alan Bülent Serttaş hala çeşitli müzik mekanlarında şarkı söylemektedir.

Bülent Serttaş'ın ''Bodrum Akşamları'' şarkısını öneriyorum herkese bu arada;

Bu şarkıda güzel de, eskilerden benim çok sevdiğim bir şarkısı var onu arıyorum şimdi. @Yiğitt

müthiş bi sesi ve sempatik yönü var katıldığı programlar çok güzel oluyor

Son zamanlarda yaşam programlarını katılan Bülent Serttaş , ne kadar sıcak kanlı gözüksede bana tavırları sahte geldi.

Seside öyle ahım şahım değil. :/

Gece bulmuştum: Sana Yaşıyorum - Sana İçiyorum.
Konudaki şarkıya da baksana?

Bu şarkı çok eski değil mi? Youtube'a 2008 yüklemesi var ama ben sanki daha eski diye hatırlıyorum?
Evet güzel şarkı, bu adamın arabeskleri güzel oluyor.

Konudaki şarkıya da baksana?

Bu şarkı çok eski değil mi? Youtube'a 2008 yüklemesi var ama ben sanki daha eski diye hatırlıyorum?
Evet güzel şarkı, bu adamın arabeskleri güzel oluyor.
Konudaki şarkıyı dinledim çok güzel, ben daha çok eski arabesk şarkılarını biliyorum. Zamanında kasetini almışlığım var, pazarcılık yapıyordum o zamanlar dinlerdim. Birde Ahmet Kaya ve Cengiz Kurtoğlu onların kasetlerini de alırdım ve hala duruyorlar.

Bodrum Akşamları şarkısını tesadüfen dinledim ve ağzıma takıldı.
Tatil dönüşü gelir gelmez onu açtım.

Ahmet Kaya yıllardır dinlerim. Her şarkıyı onlarca, yüzlerce kez dinlediğimde sıkılıyorum ama Ahmet Kaya şarkılarında nedense bu olmuyor. Özellikle Yakamoz şarkısı.

Ben daha çok damar takıldığım için Müslüm Gürses'i de katabilirim bunlara. Yıllandıkça şarap gibi şarkıları dinlemekten usanmam.

Ben daha çok damar takıldığım için Müslüm Gürses'i de katabilirim bunlara. Yıllandıkça şarap gibi şarkıları dinlemekten usanmam.
Müslüm Gürses'in özellikle Nilüfer şarkısını çok seviyorum.
Pek dinlemem Müslüm Gürses ama çoğu şarkısını bilirim.

Aynı ben de damar takılırım.

Müslüm Gürses'in özellikle Nilüfer şarkısını çok seviyorum.
Pek dinlemem Müslüm Gürses ama çoğu şarkısını bilirim.

Aynı ben de damar takılırım.
Eski şarkıların ben de yaşanmış hatıraları var. O şakılarla aşık oldum, sevgililerimden ayrıldım. "enginde yavaş yavaş" çalarken, canı bir kadeh rakı istemeyen var mıdır? ortam da uygunsa, o rakı ile şarkınızı dinlersin, hatta keyfe gelip "bir arkadaşı" ararsın, muhabbetini edersin, rakı bitince de hesabı ödeyip gidersin.

Eski şarkıları dinle dinle sıkılmazsın, ben hala eskileri dinlerim. Tabi arabesk, damar şarkıları.

Şarkıların hatırası olması kötü işte. Dinleyince aklına ne günler, ne zamanlar geliyor.

Eski şarkıları dinle dinle sıkılmazsın, ben hala eskileri dinlerim. Tabi arabesk, damar şarkıları.

Şarkıların hatırası olması kötü işte. Dinleyince aklına ne günler, ne zamanlar geliyor.
O yüzden de çok sevmeme rağmen damar parçalardan uzak durmaya, dinlememeye çalışıyorum. Çünkü alkolikliğe meyilliliğim var.