Bûyük Anket ! Kanal D ile Star Tv'yi Karşılaştırınız !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Kanal D ile Star Tv hakkındaki düşüncelerinizi Alalım..

Kanal D hep genel olarak kaliteli işler yapmış ve yaptığı işler seyircinin dikkatini çekmeyi başarmış bir kanal.

Star TV'de genel olarak kaliteli işler yapmış ama yaptığı işler seyircinin dikkatini çekememiş bir kanal.

STAR tabi hafta sonlari açık ara zirvede pazartesi zirvede çarsamba ve sampiyonlar ligiyle kanal d ezip geçen bir kanal :)))) total ve prime time ab prime iki aydir birincilik alan kanal :))))

kanald berbat hamleleri ile eline yüzüne bulastirdigi dizileri çok kanald açmıyorum :)))) tek kavak yellerini izlerdim oda bitti kanal d bitti bnm için :)))

Kanal D Dizisel Anlamda 1 Numara STAR Satılmadan Önce Zaten Diziler Paylaşılıyordu :)

her 2 kanalında çok beğeniyorum , daha çok Star Tv izlediğim için o biraz daha önde benim için

yoo polattan başka kenan var yalan dünya özetini geçemiyo :d biü var öbgzk yi eziyo :d :d hahaha :D

İkisi de sevdiğim kanal.

Ama Kanal D bir değil çok daha fazla adım önde. Çünkü, "transferler" yapmadan, kendi ayakları üzerinde duran tek kanal

starı samanyoluyla kıyaslamak lazım kendı yapımlarını tuttaramıyor kanal baskalarının yapımlarıyla ayakta ve hıc sewmedegım kanallardan bırı. Kanal d turkıyenın kanalı dıger kanallarda yawas yawas kanal dyı ornek alacak :)))

starı samanyoluyla kıyaslamak lazım kendı yapımlarını tuttaramıyor kanal baskalarının yapımlarıyla ayakta ve hıc sewmedegım kanallardan bırı. Kanal d turkıyenın kanalı dıger kanallarda yawas yawas kanal dyı ornek alacak :)))

en azından türkiyenin prime time sampiyonu fox gibi show tv bile arkasında kalan kanal deil :D

helal olsun star birinci :D bir numara :D

dila hanım tutugunu hatirlatirim lale devrinden fazla izleniyor hem total hem ab de aynı sekilde yer gok ask dan fazla izleniyor her türlü türkiyenin en iyi kanalı star tv :D

Eskiden Kanal D her dizisi ile büyük ses getirirdi.Kanal D'de başlayan diziler bir adım önde olurdu ama son yıllarda o ivmesini kaybetti.Kanal D'de izlediğim 2 dizi var sadece Öyle Bir Geçez Zaman Ki ile Kayıp Şehir (ki bu diziyide bu hafta son kez izliycem) Star Tv yeni sahibine geçince atağa kalktı.Muhteşem Yüzyıl ve Dila Hanım'ı izliyorum şimdi birde 20 Dakika geliyor o yüzden seçimim STAR TV :)

Kanald Kaliteli Diziler yayınlıyo ve dikkat çekiyo ve beğeniliyo
Bence kanald daha iyi