Istanbul; Azerbaycan dan daha büyük🙂Ben Ağustosta İstanbula geleceğim, bana bi yol yapın ordan.@BesaleT
Istanbul; Azerbaycan dan daha büyük🙂Ben Ağustosta İstanbula geleceğim, bana bi yol yapın ordan.@BesaleT
insanın böyle komşusu olunca düşmana ihtiyacı kalmıyorHangi komşudan ne yarar gördün de komşusuz olmaz diyorsun.(Azerbaycan hariç)
İstanbul'dan Azerbaycan'a yol mu gider.Ben Ağustosta İstanbula geleceğim, bana bi yol yapın ordan.@BesaleT
Var zaten yok yukardaki haritayı kast ettim.İstanbul'dan Azerbaycan'a yol mu gider.2 ülke ortak girecekse bu işe tamam ama diğer türlü çok para gider bizden.
aynen bize böyle çılgın projelerle gelsinlerİşte çılgın proje diye buna derim.
Ohh gez bakalım Türkiye'ye gelmek için pasaport vize bi şey yok demi.Var zaten yok yukardaki haritayı kast ettim.
Uçakla 2 saat zaten. Ağustos başında Rizeye gelecem, aslında önce Gürcistana gideceğim ama Gürcistandan çok yakınmış Rize, ordan da Rizeye.
Ağustos sonunda da uçakla İstanbula.
Pasaport lazım ama vize lazım değil.Ohh gez bakalım Türkiye'ye gelmek için pasaport vize bi şey yok demi.
Benimde aklımdan geçen ilk şey buydu ve senin yorumunu gördümIsterdim kesinlikle ama Azerbaycan'a köprü yapilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?