Istanbul; Azerbaycan dan daha büyük🙂Ben Ağustosta İstanbula geleceğim, bana bi yol yapın ordan.@BesaleT
Istanbul; Azerbaycan dan daha büyük🙂Ben Ağustosta İstanbula geleceğim, bana bi yol yapın ordan.@BesaleT
insanın böyle komşusu olunca düşmana ihtiyacı kalmıyorHangi komşudan ne yarar gördün de komşusuz olmaz diyorsun.(Azerbaycan hariç)
İstanbul'dan Azerbaycan'a yol mu gider.Ben Ağustosta İstanbula geleceğim, bana bi yol yapın ordan.@BesaleT
Var zaten yok yukardaki haritayı kast ettim.İstanbul'dan Azerbaycan'a yol mu gider.2 ülke ortak girecekse bu işe tamam ama diğer türlü çok para gider bizden.
![]()
aynen bize böyle çılgın projelerle gelsinlerİşte çılgın proje diye buna derim.![]()
Ohh gez bakalım Türkiye'ye gelmek için pasaport vize bi şey yok demi.Var zaten yok yukardaki haritayı kast ettim.
Uçakla 2 saat zaten. Ağustos başında Rizeye gelecem, aslında önce Gürcistana gideceğim ama Gürcistandan çok yakınmış Rize, ordan da Rizeye.
Ağustos sonunda da uçakla İstanbula.![]()
Pasaport lazım ama vize lazım değil.Ohh gez bakalım Türkiye'ye gelmek için pasaport vize bi şey yok demi.![]()
Benimde aklımdan geçen ilk şey buydu ve senin yorumunu gördümIsterdim kesinlikle ama Azerbaycan'a köprü yapilsin.![]()