2018 Börü - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,535
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
2013936-835420558.jpg



Börü (2018)

Tür: Savaş, Aksiyon
Senaryo: Alper Çağlar
Yönetmen: Can Emre, Cem Özüduru

Oyuncular:
Serkan Çayoğlu
Murat Arkın
Emir Benderlioğlu
Can Nergis
Ahmet Pınar
Zafer Algöz
Özge Gürel
Mesut Akusta

Filmin Konusu

Filmde, 15 Temmuz gecesi yuvaları olan Özel Harekat Daire başkanlığı bombalandıktan sonra, kendileri için kabus gibi bir gece boyunca mücadele etmeyi seçen; yaralarına, acılarına ve imkânsızlıklara rağmen görevlerini yapan Ankara'daki Polis Özel Harekat taarruz timi Börü'nün hikâyesi anlatılıyor.

Filmin Fragmanı

 

Sinan A

Yeni Üye
Katılım
14 Ağustos 2018
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanı
5
Yaş
31
FETÖ teröristlerinin ihanetini 15 temmuz darbe girişimini anlattığı için özellikle yapımcı Alper Çağlar`a ve herkese teşekkürler ederim. Ömer Halisdemir sahnesi de çok güzel bir sahneydi.

Bu vatana ve bu millete bir daha böyle olaylar asla yaşatmasınlar hiç kimse bu hükümeti ve cumnhurbaşkanını sevmeyebilir ve eleştirme hakkına da sahiptiler ama hakaret etme, tehdit etme hakkına kimse sahip değildir, her vatandaş gibi ama FETÖ, PKK-PYD-YPG-HDP ve diğer terör örgütlerine destek olmak bu vatana en büyük ihanettir.

Terörizmin her türlüsüne lanetler olsunlar! Bir kez daha bu film için herkese teşekkürler diliyorum Alper Çağlar`a yeni projelerinde başarılar diliyorum gerçekten.

Darbelere, terör örgütlere ve terörizme hiç bir şekilde destek arka çıkılmaz gerekçeler sebepler ne olursa olsun. Türk Ordusu hepimizin ordusudur milletin ordusudur bu çapulcu takımın ordusu değildir.

Börü filmini yapanlardan ALLAH bin kere razı olsun
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
6 bölümlük mini dizinin ardından sinemada final yaptık. Alper Çağlar malum kesimin bol soslu halk destanı diline girmeden, sadece ve sadece 15 Temmuz gecesinde Börü timinin Ankara'da sızıntılara karşı verdiği mücadeleyi anlatmış.

Yolun kenarında işeyen AKP'li taksici karakteri dahil filmde yer alan tüm karakterler gayet başarılı oynamış. Kemal'in Tolga ile hesaplaşması, helikopter-Ejder Yalçın kovalaması ve havada F16'ların it dalaşı sahneleri aklımda kalan en iyi görsel sahneler oldu.

Kurtlar Vadisi Vatan gibi ucuz örneklerini düşündüğümüzde bu filmin iyi bir gişe almasını isterim. Filmin sonlarında yer alan Atatürk sahnesi bile izlemek için gayet yeterli :)

7.5/10