Bölümlerde Düzenlemeler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,406
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Anasayfada görülen bölüm listesinde bazı düzenlemeler yapıldı. İkişer ikişer gözüken alt forumlar üçer üçer gözükmeye başladı. Bu uygulama ile amaçlanan özellikle Yerli Diziler gibi çok yoğun alt forum içeren bölümlerin daha iyi bir görünüme kavuşması idi. Bu doğrultuda diğer bölümleri de yeni sisteme uyumlu hale getireceğim yakında.
Ayrıca çok yakında açılacak bazı alt bölümlerin ve bölüm değişikliklerinin duyurusu da bu konudan olacak... Bilginize

ben Anladım Düzenleme oldugunu Göze Daga Hos Hale Gelmiş Daha Güzel Olmus

bende admin niye panele girip duruyor diyorum

Pis 7'li nie yok ayrıca çok şey olacak belki ama bunlar isim sırasına göre olsa daha iyi olmamı

Pis 7'li nie yok ayrıca çok şey olacak belki ama bunlar isim sırasına göre olsa daha iyi olmamı

Pis Yedili unutulmuş, yarın Arka Sıradakiler Umut bitsin biter bitmez yerine Pis Yedili'yi açarız.

İsim sırasına göre sıralama özelliği yok. Ancak kendimiz tek tek sıra verirsek olur ama o da yeni bir bölüm eklenip çıkarıldığında çok sıkıntı yaratır

Adminim Kalbim seni seçti bitince de yerine Bir Kadın Tanıdım'ı açabilir misin...

Dizinin reytingleri iyi gitmiyor ama bitme gibi bir korkusu yok.Tnt için iyi oranlar alıyor zaten. Dedektif memoli ilk 100'e bile giremezken var Bir kadın tanıdım 44. oluyor olması lazım.Keşanlı Ali Destanı iyi başlarsa geniş ailenin yerine açabillirsin...

Memoli iyi giderken açılmıştı onun bölümü
( Memoli 2. , 3. bölümüyle Bir Kadın Tanıdım gibi gidiyordu ) Sonra Memoli düşüş yaşadı. Aynı şeyin Bir Kadın Tanıdım dizisinde de olmamasını istiyoruz

Genis Aile niye dizi arsivine gitmedi? Sonuçta o dizide bitti ve o dizide "Eski Diziler" arasina gitmesi lazim...

biz orada paylaşım yapıyoruz daha bir sürü video paylaşacaz
en çok paylaşım yapılan dizi geniş aile

Ama sonuçta dizi "bitti" .. Ve eski diziler bölümüne gitmesi lazim, diger dizilere ayip olacaktir.

off arkadaşım hala paylaşım yapıyoruz diyoruz dizi bitti ama ben daha bir sürü video yükleyecem

Pis yedili eklenirse güzel olur çünkü paylasılck güzel seyler var