sende mi senaryo yazıyorsun@mrt-06,
Her Aşk Birgün Biter sezon arası ve FF Üyelerinin bilinmeyen Gerçeklerini iki gün yaparsan sevinirim.
Her Aşk Birgün Biter senaryomu okuyan sen değil miydin?sende mi senaryo yazıyorsun
senin yazdığını bilmiyordum hahahahHer Aşk Birgün Biter senaryomu okuyan sen değil miydin?
Yarın düzenlerim.@mrt-06,
Her Aşk Birgün Biter sezon arası ve FF Üyelerinin Bilinmeyen Gerçeklerini iki gün yaparsan sevinirim.
Yazana bakmadım diyor ya. @EnveR diye etkiledin.senin yazdığını bilmiyordum hahahahyazana bakmadım .d
Önceden teşekkürler.Yarın düzenlerim.
Rica ederim.
hatırlamıyorum
Git uyu sen fazla kalma daha da kötü şeyler olabilir.hatırlamıyorumgece olunca kafa gidiyo bende .d
Git uyu sen fazla kalma daha da kötü şeyler olabilir.
Aynenhatırlamıyorumgece olunca kafa gidiyo bende .d
olabilir mi ya daha ne olabilir ki D:Git uyu sen fazla kalma daha da kötü şeyler olabilir.
bende yatarım birazdan bu arada bugun 500 kusur mesaj yazmışımAynensabahtan beri forumdasin beynin sulanmistir bnde yatcam biraz sonra
Onu fark ettim zaten sabahtan beri onlineyiz ikimizde girmedigimiz bi yabanci diziler ve haberlerin konusu kaldi. Sen 500 bn 300 msj yazdikolabilir mi ya daha ne olabilir ki D:
bende yatarım birazdan bu arada bugun 500 kusur mesaj yazmışım
Başına kötü şeyler gelebilir.olabilir mi ya daha ne olabilir ki D:
bende yatarım birazdan bu arada bugun 500 kusur mesaj yazmışım
sıralamaya birlikte girecez herhaldeOnu fark ettim zaten sabahtan beri onlineyiz ikimizde girmedigimiz bi yabanci diziler ve haberlerin konusu kaldi. Sen 500 bn 300 msj yazdik
töbe de .dBaşına kötü şeyler gelebilir.
Aynen peşpeşe olcaz gibisıralamaya birlikte girecez herhalde
aynen benimde sıralama bahane eğlencesineAynen peşpeşe olcaz gibi@OzaN yanlis anlasilmasin bi ara yine yanlis anlasilmisti bnm amacim msj arttirmak degil zevk almak bugunde forum u tepe tepe kullandim ve asiri zevk aldim
Aynen bugün cok eglenceli gecti hem ezel hem forumaynen benimde sıralama bahane eğlencesinekafa dağıtmaktan baska birsey değil
tamm yarın gelirsen konuşuruz yine...Aynen bugün cok eglenceli gecti hem ezel hem forumbu arada iyi geceler sarj kalmadi cep telefonumda
Evet yarin görüşürüztamm yarın gelirsen konuşuruz yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?