TmmTeşekkürler.
Program, dizi karışık şekilde tabloda sıralı değil yani. Ayrıca en üstte olsa ne olacak?Ben bölümde gördüklerimi yazdım kendim sıralama yapmadım.
TmmTeşekkürler.
Program, dizi karışık şekilde tabloda sıralı değil yani. Ayrıca en üstte olsa ne olacak?Ben bölümde gördüklerimi yazdım kendim sıralama yapmadım.
Senaryomda değişiklik varmı diye bakarmısın@mrt-06 Kurtlar Vadisi Kriptex te var ama bu sena tadilat olduğundan yazamadım seneye yazacam İnşallah istersen onu da ekle ama eğer uygun değilse kalsın
Seneye yazacaksan şimdiden eklemeye gerek yok aga, seneye buraya yazarsın eklerim.@mrt-06 Kurtlar Vadisi Kriptex te var ama bu sena tadilat olduğundan yazamadım seneye yazacam İnşallah istersen onu da ekle ama eğer uygun değilse kalsın
Tamamdır.@mrt-06 Bizim Hayatımız'ı tekrardan 2 gün yapar mısın ?
Sen bu değiştirme işini @emreemreu 'ya sor pompy.@mrt-06 değiştirmemişşin güçlerin adını süper güç yaparmısın
Yani yarın var saat kaçta kara doğumgünü sezon finali yapıyoda ona göre yayınlayacagımCumartesi,pazar
6 'da olur büyük ihtimalleYani yarın var saat kaçta kara doğumgünü sezon finali yapıyoda ona göre yayınlayacagım
Kara doğumgünüde 21.30 da6 'da olur büyük ihtimalle
Değiştirebilir ama bu son değiştirme olur.Seneye yazacaksan şimdiden eklemeye gerek yok aga, seneye buraya yazarsın eklerim.
Tamamdır.
Sen bu değiştirme işini @emreemreu 'ya sor pompy.
Hiti düştüde eski adı kurtlar vadisi sihirli annemken çok hit alıyordu adini degiştirdiğinde iyi hit alamadı sürekli düşüş var o yüxden adını süper güç yapıyorum zaten bu ad da yükseltmezse final yapıcamDeğiştirebilir ama bu son değiştirme olur.
Umarım bu olur yoksa final yapıcakDüzelttim @pompy, ilk ve son olarak.
Yeni kuralları biliyorsun demi? Final yaptıktan sonra hemen yeni diziye başlayamıyorsun, ona göre.Hiti düştüde eski adı kurtlar vadisi sihirli annemken çok hit alıyordu adini degiştirdiğinde iyi hit alamadı sürekli düşüş var o yüxden adını süper güç yapıyorum zaten bu ad da yükseltmezse final yapıcam
Umarım bu olur yoksa final yapıcak
Evet o zaman halkın polisi sezon finali yapamıcak o yayından kalkarsa hiti yükselmezseYeni kuralları biliyorsun demi? Final yaptıktan sonra hemen yeni diziye başlayamıyorsun, ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?