Azra Akın Yeni Dizide Rol Alacak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Daha önce Yağmur Zamanı, Oyun Bitti, Geniş Aile v M.U.C.K. gibi başarılı dizilerde rol almış olan sevilen manken ve oyuncu Azra Akın, yeni bir diziyle mi dönüyor?

Son olarak 2011 yılında M.U.C.K. dizisinde rol alan ve dizinin düşük reytingler alması sebebiyle kısa bir sürede yayından kaldırılan Azra Akın, yaklaşık 2 yıldır herhangi bir dizi projesinde rol almıyor.

Akın, yeni bir dizide rol almayı düşündüğünü ve "İnşallah olacak" dediği öğrenildi.

RdpYEKPUotRJ2LtyEVgkDt4O.jpg

Yağmur Zamanı'nda iyi bir performans sergilemişti ama M.U.C.K. ve Geniş Aile'deki performansları çok çok kötüydü. Eğer bir dizide rol almayı düşünüyorsa başrol olmamalı. Yan rolde daha başarılı olacağına inanıyorum. :)

Oyunculuğunu hiç sevmiyorum. :)
Dizisi belki Fox'ta ekrana gelir Haluk. :A

Herhangi bir dizide rol almasını doğru bulmuyorum. :X Ama Yağmur Zamanı'nı seyretmiştim biraz. :)

Yağmur Zamanı'nda iyi bir performans sergilemişti ama M.U.C.K. ve Geniş Aile'deki performansları çok çok kötüydü. Eğer bir dizide rol almayı düşünüyorsa başrol olmamalı. Yan rolde daha başarılı olacağına inanıyorum. :)

Dizisi belki Fox'ta ekrana gelir Haluk. :A

FOX'a gelen herkesi severim, bilirsin. :A Örnek : Yiğit Özşener (Esir Şehrin Gözyaşları)

Bence güzel bir drama dizisinde rol almalı :)

Ben de çok itici buluyorum. İticinin yanında güzel biri olarak da görmüyorum. Benim esas merak ettiğim nasıl dünya güzeli oldu bu kadın onu hiç anlamıyorum. :X

Onu Bende anlamadığıma göre baya uzar derine gireriz bu konuda.Bu kadın neyiyle Dünya güzeli oldu harbiden.:kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy