Azra Akın 'Poyraz Karayel'e Geri Dönüyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Azra Akın 'Poyraz Karayel'e Geri Dönüyor!

azra-akin-4-150x150.jpg

Azra Akın, Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’e geri dönüyor!

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ali İl, Şebnem Hassanisoughi, Ataberk Mutlu, İdil Fırat, Hare Sürel ve Özkan Uğur gibi isimlerin paylaştığı yapımda geçtiğimiz sezon Zülfikar karakterinin platonik aşkı Çiğdem'i canlandıran ve daha sonra diziden ayrılan Azra Akın, 39. bölümde yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Poyraz Karayel, yeni bölümüyle 6 Ocak Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Beste Kökdemir'den sonra bir de bu çıktı başımıza. Kaldı ki hikayedeki ömrü çoktan bitmişti, sanırım tek amaç Zülfikar, Meltem ve Çiğdem arasında aşk üçgeni yaratmak.

Son düzenleme:
aaaa bu gülyabaı kılıklı şey benimi canlandırıcakmış yanı başka kadınmı kalmamış ayol ülkede beni canlandırıcak hayır efendim kabul etmiyorum
:F:F:F

aaaa bu gülyabaı kılıklı şey benimi canlandırıcakmış yanı başka kadınmı kalmamış ayol ülkede beni canlandırıcak hayır efendim kabul etmiyorum
:F:F:F

tescilli güzellerdenmiş zamanında? yani senin tescilin daha yok bir ben onayladım benden başka sana güzel diyenmi var ? kıymetimi bil :)

bu kız çok güzeldi kıvanç çökertti ya :(

Ben çok sevindim bu gelişmeye Zülfikar reyizin kafası iyice karışacak ama tercihini Meltem'den yana kullanacak inşallah. :D

Bu arada hiçbir dizide bu kadar güzel kadın bir arada yoktur herhalde. :A

Ben çok sevindim bu gelişmeye Zülfikar reyizin kafası iyice karışacak ama tercihini Meltem'den yana kullanacak inşallah. :D

Bu arada hiçbir dizide bu kadar güzel kadın bir arada yoktur herhalde. :A
bide ben Aşk olayına girdiğimde Aşk altıgenine girdiğimde başıma dert gelmişti bakalım eee benim senaryoları beğenmeyenler seyrettiği bir dizide Aşk üçgeni içine düşebilir dizide :F

Oya Bora adalarından döndü demek :F Neyse gelmesi hikaye derinliği açısından iyi olur :)